Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές και ο coach της 7ης στροφής!

0

Έπεσε η αυλαία στην 7η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η με πολλές αμφίρροπες μάχες και θεαματικά παιχνίδια και μέσω του topikonews σας παραθέτουμε τους πρωταγωνιστές των 7 αναμετρήσεων.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  58-52 (47-47 κανονική διάρκεια)

Ο Κώστας Σουλιώτης με 20 πόντους ήταν ασταμάτητος από πλευράς Αίολου Αγυιάς και οδήγησε την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου σε μεγάλη νίκη, υποχρεώνοντας παράλληλα την Παναχαϊκή στην πρώτη αποτυχία της.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΑΓΥΙΑ  60-55

Ο Χρήστος Τουλάτος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και σε άλλο ένα παιχνίδι της Ολυμπιάδας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, όντας εξαιρετικός. Σταμάτησε στους 21 πόντους πετυχαίνοντας και 2 τρίποντα.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ- ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ  76-69

Καταλυτική η εμφάνιση του Νίκου Κασπίρη για την Απολλωνιάδα, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο παίκτης της ομάδας του Κώστα Δελέγκου σκόραρε 19 πόντους με 2 τρίποντα, πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 – ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 61-52

Με 20 πόντους ο Δημήτρης Ερμείδης οδήγησε επιθετικά των Προμηθέα 2014, ο οποίος έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιονίκη και ανάσανε βαθμολογικά.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΣΑΑ – ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 47-42

Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης σκόραρε 17 πόντους με 2 τρίποντα, ενώ “κατέβασε” 22 ριμπάουντ σε ένα ασύλληπτο ρεκόρ, αποδεικνύοντας ότι και φέτος αποτελεί τον ηγέτη του Αίαντα/ΑΣΑΑ.

ΝΕΟΛ- ΑΓΕΖ  76-63

Άλλη μία τρομερή εμφάνιση από τον σέντερ του Ληξουρίου, Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο, ο οποίος “φόρτωσε” το καλάθι της Ζακύνθου με 28 πόντους και δημιούργησε ρήγματα κάτω από την ρακέτα των φιλοξενούμενων.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ΔΥΜΗ 83-64

Ο Θόδωρος Μπαχός με 19 πόντους και 5 εύστοχα σουτ έξω από τα 6.75 ήταν ο κορυφαίος επιθετικά από πλευράς Κεφαλονιάς, που νίκησε την Δύμη και βρίσκεται στην κορυφή με το απόλυτο.

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ: Ανδρέας Παπαδημητρίου (Αίολος Αγυιάς): Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε ο Αίολος Αγυιάς “βάζοντας φωτιά” στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Ανδρέα Παπαδημητρίου, που νίκησε στα σημεία τον πολύπειρο Αλέκο Πολυδωρόπουλο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνέχεια δόθηκε σήμερα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στην φάση των…
Cresta Posts Box by CP