Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι MVP και ο coach της 16ης αγωνιστικής!

0

Συγκλονιστική ήταν η 16η στροφή της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας, αφού τα περισσότερα ματς κρίθηκαν στο νήμα, με 2 buzzer beater Αίολος Αγυιάς και Αίαντας πήραν νίκες στην εκπνοή και γενικότερα τα 6 παιχνίδια του προγράμματος ήταν δυνατά και άκρως ενδιαφέροντα.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, με το μάτι του topikonews.gr:

Πλέι μέικερ: Βασίλης Σκροπολίθας (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Με καλάθι του 3 δευτερόλεπτα προτού λήξει το ντέρμπι Αίολος Αγυιάς-Προμηθέας 2014, το σύνολο του Ανδρέα Παπαδημητρίου πήρε το ροζ φύλλο. Ο έμπειρος γκαρντ πέτυχε 17 πόντους συνολικά και γενικότερα ξεχώρισε μαζί με τον Μίλτο Καποτά στη νίκη επί των “μελανόλευκων”,

Σούτινγκ γκάρντ: Άγγελος Δουβος  (ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ): Η ομάδα της Αιγιαλείας πήρε σπουδαίο “διπλό” στην έδρα της Ολυμπιάδας με 86-77 και αυτό το οφείλει εν πολλοίς στον Άγγελο Δουβο, που έκανε συγκλονιστικό ματς και “φόρτωσε” το καλάθι των “πορτοκαλί” με 31 πόντους.

Σμολ Φόργουορντ: Θανάσης Ρέλλας  (ΕΑΠ): Ο έμπειρος παίκτης της ΕΑΠ έχει πάρει φόρα στα τελευταία ματς και στο παιχνίδι με τους Νέους του Έσπερου ήταν εκπληκτικός. 24 πόντοι με 6 τρίποντα και περίσσια ενέργεια στο παρκέ τα ατού του, που οδήγησαν την ομάδα του Αγίου Διονυσίου σε νέα επιτυχία.

Πάουερ Φόργουορντ:  Μίλτος Καποτάς (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Τι και αν τα χρόνια περνούν, ο Καποτάς παραμένει αγέρωχος και “το έχει” ακόμα. Κόντρα στους Νέους του Προμηθέα σκόραρε 20 πόντους με 6 τρίποντες “βόμβες” και μαζί με τους Σουλιώτη και Σκροπολίθα προξένησαν ζημία στο συγκρότημα του Ανδρέα Κεσαπίδη.

Σέντερ: Χριστόφορος Σταυρουλάκης (ΑΙΑΝΤΑΣ): Χαμηλό το σχήμα της 16ης αγωνιστικής, αλλά πρέπει να χωρέσει και ο Σταυρουλάκης. Ο Αίαντας πέρασε από την Αρχαία Ολυμπία με 57-56 και με καλάθι στην εκπνοή από τον “γερόλυκο” Χριστόφορο Σταυρουλάκη, που σταμάτησε στους 30 πόντους και τα έκανε όλα μέσα στο παρκέ.

Ο 6ος παίκτης: Χρήστος Καλπακής (ΕΑΠ): Στα τελευταία ματς της ΕΑΠ δείχνει ανανεωμένος και σε φόρμα. Απέναντι στους Νέους του Έσπερου πέτυχε 16 πόντους με 2 τρίποντα, ήταν καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού της ΕΑΠ και πολύτιμος για μία ακόμα αγωνιστική.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Δούσκας (ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ): Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αιγίου μέσα στο “σπίτι” της Ολυμπιάδας και πλέον θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την παραμονή της. Πολύ καλό “στήσιμο” από τον τεχνικό Γιάννη Δούσκα, που “διάβασε” τις κινήσεις και τα πλάνα του Γιάννη Δίπλαρου και πανηγύρισε ένα μεγάλης σημασίας “διπλό”.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το πρωτάθλημα της φετινής Α' ΕΠΣΑ κατηγορίας μπαίνει στην τελική…
Cresta Posts Box by CP