Α1 ΕΣΚΑ-Η: Οι MVP της 4ης αγωνιστικής

0

Έπεσε η αυλαία και στην 4η αγωνιστική πράξη της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας με τον Προμηθέα 2014 να κερδίζει χθες τον Αίαντα, κατακτώντας το πρώτο ροζ φύλλο.

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές από τις 7 μάχες της 4ης αγωνιστικής:

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014- ΑΙΑΝΤΑΣ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ  73-68

Ο Κώστας Στρέκλας του Αίαντα/ΑΣΑΑ βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδυ, αλλά οι 19 πόντοι του με 2 τρίποντα δεν στάθηκαν αρκετοί, ούτως ώστε οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την 2η σερί νίκη τους.

ΑΓΕΖ- ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ  91-74

Μπονίκος και Νικολόπουλος δέσποσαν με την παρουσία τους, αφού σκόραραν 30 πόντους έκαστος, πετυχαίνοντας τους 60 από τους 91 πόντους της ΑΓΕΖ. Μοιράζονται τον τίτλο του πρωταγωνιστή από κοινού.

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ- ΝΕΟΛ  73-72

Ο Λευτέρης Κατσαβόπουλος ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά η ομάδα του Γιάννη Μπαζίνα και “φόρτωσε” το καλάθι του Ληξουρίου με 16 πόντους και 2 τρίποντα.

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ- ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  56-73

Ο Κώστας Ακτύπης δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιονίκη και με 21 πόντους ήταν καταλυτικός για το 4/4 της Κεφαλονιάς.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ  58-56

Ο Άγγελος Χριστόπουλος “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του σημειώνοντας 13 πόντους και παίζοντας γενικότερα με καλή απόδοση, όπως και πολλοί συμπαίκτες του. Πρώτη νίκη για την Παραλία.

ΑΓΥΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ  75-67

Ο Βασίλης Λυμπέρης ήταν εκ νέου ασταμάτητος και σταμάτησε το ματς με 28 πόντους. Δεν είχε αντίπαλο στην ρακέτα και ώθησε την ομάδα του στην 3η νίκη της.

ΔΥΜΗ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  60-73

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Κώστας- Μάριος Ζαφειρόπουλος, που πέτυχε 16 πόντους με 2 τρίποντα και μαζί με τον Παλλαδινό (18 πόντοι) πρωταγωνίστησαν επιθετικά στο 4/4 των “κοκκινόμαυρων”.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για τον 3ο…
Cresta Posts Box by CP