Α1 ΕΣΚΑ-Η (12η): Ντέρμπι για «γερά νεύρα» στο κλειστό της ΕΑΠ

0

Η 12η αγωνιστική συνολικά και τελευταία χρονικά για το 2015 άνοιξε χτες την αυλαία της για λογαριασμό της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η Κεφαλονιά πήρε σπουδαίο ροζ φύλλο κόντρα στους Νέους του Έσπερου ΑΟΠΑ με 64-52, με αποτέλεσμα να ανασάνει βαθμολογικά.

Από το σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΕΑΠ και Αχαγιά ’82, με την αήττητη ομάδα του Αγίου Διονυσίου να επιζητά το «12Χ12», για να κλείσει με άριστα την σεζόν και την Αχαγιά να επιδιώκει την «ζημιά», για να μπει με φόρα στο «κόλπο» του τίτλου.

Στα υπόλοιπα ματς, η Παναχαϊκή καλείται να υπερασπιστεί το αήττητο της έδρας της κόντρα στην Κρήνη ’97, ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες με αντίπαλο την Σφήκα, ο Ολυμπιονίκης υποδέχεται τον Προμηθέα 2014, ο Αίαντας κοντράρεται με την Αγυιά και ΕΑ Παραλίας και Προφήτης Ηλίας βλέπουν ως μονόδρομο τη νίκη, αφού όποιος ηττηθεί θα αποκτήσει μειονέκτημα, όσον αφορά στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης στροφής:

Ήφαιστος/Αχιλλέας- Σφήκα  (Αιγίου, 20.00, Βάρδαλος-Μαρινάκης)

Ολυμπιονίκης- Προμηθέας  2014 (Αρχαίας Ολυμπίας,  20.30,  Καμήτσος-Γεράνιος)

ΕΑ Παραλίας- Προφήτης Ηλίας  (Ροϊτίκων,  20.30,  Δημόπουλος-Κωστής)

Παναχαϊκή-Κρήνη ’97  (Αγυιάς, 21.00, Κωνσταντινίδου-Ελ Ανύ)

Αίαντας/Α.Σ.Α.Α.- Αγυιά  («Δ.Τόφαλος», 21.00, Κανελλόπουλος-Τσαούσογλου)

ΕΑΠ- Αχαγιά  82  (Κλειστό ΕΑΠ, 21.00, Δαρλαμήτσος-Τσακαλόγιαννης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Μέγας Δικέφαλος αντιμετώπισε το Σάββατο τον Αστέρα Τέμενης εκτός…
Cresta Posts Box by CP