Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι κορυφαίοι της 9ης αγωνιστικής

0

Η Α2 ΕΣΚΑ-Η συνεχίζεται με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο και μετά από 9 αγωνιστικές η ΑΕ Λεχαινών διατηρείται στην κορυφή, όντας άτρωτη.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΠΌ ΤΙΣ 7 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΑΕΛ- ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ  64-43: Ο Αλέξανδρος Λυκούδης ξεχώρισε από τους νικητές, “φορτώνοντας” το καλάθι του Πανωλενειακού με 13 πόντους και 3 τρίποντα, αν και αρκετοί συμπαίκτες του είχαν καλή παρουσία.

ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ- ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  59-33: Ο Τάκης Κιούφης σημείωσε 21 πόντους και 2 τρίποντα, παρασύροντας τους νεανικούς παίκτες του, οι οποίοι ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του μαχητικού Φάεθωνα, που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

ΑΧΑΙΟΣ ΄47- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  61-47: Σπουδαία νίκη κατέβαλλε ο Αχαιός ΄47 απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Ο Καραχάλιος με 24 πόντους ήταν ασταμάτητος και ο Κρόνος δεν κατάφερε να τον περιορίσει.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  69-67: Με επική ανατροπή και με τον Άγγελο Πίκιο σε μεγάλα κέφια (38 με 3 τρίποντα) οι “κοκκινόμαυροι” έκαμψαν την σθεναρή αντίσταση του Προφήτη Ηλία και παρέμειναν στο κατόπι της ΑΕΛ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΝΕΠ  55-57: Ο Αποστολόπουλος της ΝΕΠ σκόραρε 18 πόντους με 2 εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6.75 και οδήγησε την φιλοξενούμενη ομάδα σε μία κομβική επιτυχία.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ- ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ  51-53: Ο Μάριος Κωστόπουλος ήταν καταλυτικός στη νίκη της ΕΦΑ, που ήταν η 2η για φέτος. Σκόραρε 10 πόντους και επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα της Αιγιαλειας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ  66-73: Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε ο Πήγασος, που πέρασε από την έδρα του ποιοτικού Ήφαιστου. Τογιόπουλος, Κόττας, Καρκούλης και Γεωργιτσόπουλος ήταν καταλυτικοί, αλλά ο Τογιόπουλος κερδίζει στα σημεία, έχοντας 17 πόντους και 3 τρίποντα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
9 αγωνιστικές έχει διανύσει η φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η και η…
Cresta Posts Box by CP