Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής

0

Ενδιαφέρουσα ήταν και η 4η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας, αφού στα περισσότερα παιχνίδια το ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός παρέμειναν αμείωτα.

Πάμε να δούμε μέσα από το “μικροσκόπιο” του topikonews.gr τους πρωταγωνιστές των 7 αναμετρήσεων, τον MVP της αγωνιστικής και τον προπονητή που ξεχώρισε.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ- ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ  60-58: Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος με 12 πόντους είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της ομάδας του και από την άλλη ο Ήφαιστος είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Γιώργο Ράπτη, που τελείωσε το ματς με 15 πόντους.

ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ  38-60

Πίκιος και Αλεξανδρόπουλος ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά η Νίκη, αφού οι δύο παίκτες σκόραραν τους 41 από τους 60 πόντους των “κοκκινόμαυρων”.

ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  75-66

Ο Κρόνος Πατρών πήρε το ντέρμπι από τον Προφήτη, με τον Νάσο Τζιούβελη να βρίσκεται εκ νέου σε καλή κατάσταση, “φορτώνοντας” το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους. Στον αντίποδα, πολύ καλή παρουσία είχε ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος (20 πόντοι).

ΑΧΑΙΟΣ 47- ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  63-58

Εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε 2 σκληροτράχηλες ομάδες, με τον Αχαιό ΄47 να χαμογελάει στο τέλος. Οι “ψηλοί των δύο αντιπάλων έκαναν καλή δουλειά. Από τη μία ο Νίκος Καραχάλιος των νικητών (17 πόντοι) και από την άλλη ο Χρήστος Λαμπρόπουλος των ηττηθέντων (16 πόντοι).

ΝΕΠ- ΑΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ  52-73

Εύκολο 4/4 για την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τους Βαρδίκο (20 πόντοι) και Λυκούδη (16 πόντοι), οι οποίο σκόραραν το ήμισυ των πόντων της ΑΕΛ. Από τους γηπεδούχους πολύ καλός ήταν ο γκαρντ Λεωνίδας Παναγιωτόπουλος (16 πόντοι).

ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ  64-68

Ο πλέι μέικερ των φιλοξενούμενων Χρήστος Κόττας με 23 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης και του σπουδαίου “διπλού” του Πήγασου, που πέρασε από την έδρα του Φαέθωνα στο Αντίρριο. Από την πλευρά της ομάδας του Θάνου Ζάκα, ο Βασίλης Στάικος ήταν εξαιρετικός, με 21 πόντους και 4 τρίποντα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  47-55

Ο Θεοδωρόπουλος με 24 πόντους ήταν ασταμάτητος για το συγκρότημα του Νίκου Πετούση, που βρίσκει πατήματα και κατέβαλλε την 2η διαδοχική επιτυχία του, μετά τις 2 ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κρόνος Πατρών σημείωσε την 4η νίκη του σε ισάριθμα…
Cresta Posts Box by CP