Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι πρωταγωνιστές της 5ης στροφής

0

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές των 7 αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η, μέσα από το “μικροσκόπιο” του topikonews

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡ.- ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ 52-74: Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος επέδειξε σταθερότητα για ακόμα μία αγωνιστική, σκοράροντας 21 πόντους με 3 τρίποντα στη νίκη του Πανωλενειακού, που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

ΑΕΛ- ΑΧΑΙΟΣ ΄47  79-64:  Ο Άγγελος Παλλαδινός ήταν κομβικός στην επικράτηση των Λεχαινών επί του Αχαιού ΄47. Σημείωσε 15 πόντους με 3 τρίποντα και πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του για φέτος.

ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ  71-50:  Ο Τάκης Κιούφης ήταν ασταμάτητος και η άμυνα του Παναχαϊκού δεν βρήκε αντίδοτο στο μαρκάρισμα του. Ο έμπειρος γκαρντ σημείωσε 29 πόντους και 3 τρίποντα.

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΝΕΠ  49-50:  Σε ένα κάκιστο θεαματικά παιχνίδι η ΝΕΠ πήρε την μάχη των νεοφώτιστων με τον σέντερ Φάνη Κωστόπουλο να δημιουργεί ρήγματα στην ρακέτα των “βυσσινί”.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ- ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ  70-42:  Ο Γιώργος Ράπτης οδήγησε εκ του ασφαλούς τους γηπεδούχους στο τοπικό παιχνίδι της Αιγιαλειας. Με 16 πόντους και 1 τρίποντο και πολύ καλός στο οργανωτικό κομμάτι προσέθεσε άλλη μία καλή παρουσία στο ενεργητικό του.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  49-50:  Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος έκανε την διαφορά για τον Προφήτη Ηλία, αλλά οι 20 πόντοι του και η ενέργεια που έβγαλε στις δύο πλευρές του παρκέ δεν ήταν αρκετές για την ομάδα του.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ  81-73: Πολύ καλοί ήταν οι Πετρόπουλος και Τραγανάς, αλλά ο Άγγελος Πίκιος έκανε εκ νέου αισθητή την παρουσία του και με 18 πόντους και 1 τρίποντο ήταν ο κορυφαίος της Νίκης στο μεγάλο ντέρμπι με τον σκληροτράχηλο Κρόνο Πατρών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η 5η στροφή της Α2…
Cresta Posts Box by CP