Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο απόηχος και οι πρωταγωνιστές της 15ης στροφής

0

Η 15η αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑ-Η έκρυβε πολλές εκπλήξεις και με τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν φούντωσε η μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Πάμε να δούμε μέσα από το “μικροσκόπιο” του TOPIKONEWS τα σημεία κατατεθέν της αγωνιστικής και τους πρωταγωνιστές της.

Το ματς: ΦΑΕΘΩΝ- ΑΕΛ  65-66

Λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά στην ΑΕΛ η ομάδα του Αντιρρίου, που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 11 πόντους διαφορά. Στην επανάληψη η ΑΕΛ πάτησε γκάζι, αλλά τελικά η τελευταία κατοχή ήταν στα χέρια των γηπεδούχων, που δεν κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο την πρωτοπόρο της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Το στατιστικό: Τα τρίποντα στο Αίγιο

Επεισοδιακό ήταν το ματς στο κλειστό του Αιγίου με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα να επικρατεί επί του Αχαιού ΄47 με 58-57. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από 7 τρίποντα, οπότε στην αναμέτρηση σημειώθηκαν 14 στο σύνολο (τα περισσότερα στην 15η στροφή).

Limit Up: Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ

Η νίκη επί του Πανωλενειακού με 51-49 είναι επιτυχία που «χτίζει» χαρακτήρα. Παράλληλα ο Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ «έβαλε φωτιά» στην μάχη για τα πλέι οφ, αφού πλέον 6 ομάδες ερίζουν για την 5η θέση.

Limit Down: Ήφαιστος/Αχιλλέας- Αχαιός ΄47

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στο Αίγιο. Διακοπή, εκκένωση του γηπέδου και παράπονα των φιλοξενούμενων για την διαιτησία. Σίγουρα για όλους όσοι απολαμβάνουμε αμιγώς το άθλημα δεν χαροποιούμαστε με τέτοια γεγονότα.

Η Φάση: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος ανέλαβε δράση και με γκολ φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του τον Προφήτη Ηλία, που έριξε στο καναβάτσο τον Πανωλενειακό με 51-49.

Το γεγονός: Κρόνος Πατρών

Χωρίς τους πλέι μέικερ Νάσο Τζιούβελη και Χρήστο Τερζή ο Κρόνος πήγε στα Ροίτικα κόντρα στην υπολογίσιμη ΝΕΠ με τρανταχτές απουσίες. Βέβαια η ομάδα του Σάκη Παστού πήρε βοήθεια από τα υπόλοιπα παιδιά και απέδειξε ότι επάξια έχει εδραιωθεί στην 3η θέση.

Ο MVP: Γιάννης Βαρδίκος

Τα Λεχαινά ζορίστηκαν αφάνταστα στον Αντίρριο, αλλά όταν η μπάλα «έκαιγε» ο πολύπειρος Γιάννης Βαρδίκος ήταν εκεί (20 πόντους), διατηρώντας το σύνολο του Κακολύρη στην κορυφή.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αργύρης Σιαμαντάς

Ο προπονητής του Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ καθοδήγησε άριστα την ομάδα του και βρήκε τις λύσεις, όταν το ματς κρεμόταν από μία λεπτή κλωστή. Οφείλονται πολλά μπράβο σε αυτόν και βέβαια τους παίκτες του για την σπουδαία επιτυχία κόντρα στον Πανωλενειακό.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ- Πανωλενειακός  51-49

Φαέθων Αντιρρίου- Λεχαινά  65-66

Νίκη Προαστείου- Παναχαϊκός  72-48

Πήγασος- ΕΦΑ  73-57

Ήφαιστος/Αχιλλέας- Αχαιός ΄47   58-57

Ποσειδών Παραλίας- Σφήκα Αμαλιάδας   52-65

ΝΕΠ- Κρόνος Πατρών   41-61

 

Η βαθμολογία

(Σε 15 αγώνες)

ΑΕΛ    29

———————————

Νίκη Πρ.    28

Κρόνος Π. 26

Πανωλενειακός     25

Φαέθων Αντιρρίου 23

————————————-

Προφήτης Ηλίας 22

Αχαιός ’47  22

Ήφαιστος Αιγίου       22

—————————————

Ν.Ε.Π. 21

Σφήκα Αμαλιάδας            21

————————————–

Παναχαϊκός  20

Πήγασος Μπεγ. 20

————————————–

ΕΦΑ Αιγίου  17

Ποσειδών Παραλίας  17

* Αχαιός ’47 και Σφήκα ξεκινούν με -1 βαθμό,

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας με την 19η…
Cresta Posts Box by CP