Α2 ΕΣΚΑ-Η (2η): Ξεχωρίζει το Κρόνος- Προφήτης Ηλίας (αναλυτικά το πρόγραμμα)

0
Συνεχίζεται απόψε η δράση στην φετινή Α2 ΕΣΚΑ-Η και η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει σκληροτράχηλες και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα δεσπόζει η μάχη του Κρόνου Πατρών με τον Προφήτη Ηλία, με τον Κρόνο να προέρχεται από νίκη επί του Σκαγιοπουλείου και τον Προφήτη να μπαίνει με το “αριστερό” στο ντέρμπι με την Νίκη Προαστίου, που σήμερα φιλοξενεί τον επικίνδυνο Πανωλενειακό, που στην πρεμιέρα εξέτισε το 1ο ρεπό του.

Μεγάλη κόντρα θα έχουμε και στην Αλεξιώτισσα, όπου ο Πήγασος θέλει να “σπάσει το ρόδι” απέναντι στην ΝΕΠ, που θα κυνηγήσει το 2 στα 2. Η Κρήνη 97 θα επιδιώξει την 2η επιτυχία της στο “σπίτι” του Αιγέα στην Γαστούνη, ενώ το ίδιο θα αποπειραθεί να πράξει και ο ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, αλλά η ΑΕ Αγυιάς δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όπως απέδειξε στην πρώτη αγωνιστική.

Τέλος, η ΕΑ Παραλίας που έχασε στο νήμα από την ΝΕΠ, λύνει τις διαφορές της με το Σκαγιοπούλειο, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Κρόνο με 63-50. Ρεπό αυτήν την εβδομάδα έχουν τα Αστέρια Αχαϊας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Αιγέας Γαστούνης- Κρήνη 97 (Γαστούνης- 18:30)

Κρόνος Πατρών- Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ (Ροϊτίκων- 19:00)

ΣΕΦΑ- ΑΕ Αγυιάς («Αέθλειον»- 20:30)

Νίκη Πρ.- Πανωλενειακός (Παναχαϊκής- 20:30)

Πήγασος Μπεγ.- ΝΕΠ (Αλεξιώτισσας- 20:30)

ΕΑ Παραλίας- Σκαγιοπούλειο (Ροϊτίκων- 21:00)

Ρεπό: Αστέρια Αχαϊας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Εμφατικά «2» για Ωλενιακό και Πείρο Ισώματος Ξεκίνησε η σεζόν…
Cresta Posts Box by CP