Α2 ΕΣΚΑ-Η (24η): Αίολος Αγυιάς και Ολυμπιάδα λύνουν τις διαφορές τους

0

Μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει η 24η στροφή της Α2 ΕΣΚΑ-Η, η οποία επανέρχεται στις επάλξεις, όπως είθισται κάθε Τετάρτη και σήμερα θα πραγματοποιηθούν 4 αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Αίολο Αγυιάς και Ολυμπιάδα. Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Παπαδημητρίου είχαν ηττηθεί με 5 πόντους στο ματς του πρώτου γύρου και αν καταφέρουν να νικήσουν παίρνοντας παράλληλα την διαφορά θα αναλάβουν τα ηνία στην κορυφή. Στον αντίποδα, το σύνολο του Γιάννη Δίπλαρου ξεκινάει απόψε μια σειρά αγώνων, που περιέχει Αίολο, Απολλωνιάδα και Δύμη και «τα ψέματα τελειώνουν». Σε αυτούς τους 3 αγώνες θα αποδείξει αν έχει τα εχέγγυα, έτσι ώστε να καπαρώσει την πρωτιά, αν και η πορεία των «πορτοκαλί» είναι σταθερή και εξαιρετική στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στα άλλα ματς, η Δύμη υποδέχεται τον Παναχαϊκό, η ΕΦΑ Αιγίου περιμένει τη Νίκη Προαστείου και ο Πατρέας αγωνίζεται με τον Αχαιό 47.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 24ης:

Δύμη- Παναχαϊκός  (Αχαγιάς, 19.30, Ελ Ανύ και Τσαούσογλου)

ΕΦΑ- Νίκη Πρ. (Αιγίου, 20.00, Γεράνιος και Ασλανίδης)

Αίολος- Ολυμπιάδα  (20.00, Γλαύκου, Δημόπουλος και Καμήτσος)

Πατρέας- Αχαιός 47  (20.30, Αλεξιώτισσας, Κρεσταινίτης και Κατηφόρης)

Υπερίων- Πύργος  99  20-0 α.α.

(3/4) Απολλωνιάδα- Ζάκυνθος

(3/4) Κρόνος- Ληξούρι

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Από σαββατοκύριακο σε Τετάρτη και τούμπαλιν πορεύεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα…
Cresta Posts Box by CP