Β΄ΕΠΣΑ: Έπιασε κορυφή ο ΑΠΟ Αρόης με “τεσσάρα”, γκέλα για Απόλλωνα Εγλυκάδας, ανεβαίνουν τα Ροίτικα

0
Ο ΑΠΟ Αρόης συνέτριψε τα Ψηλαλώνια με 4-0 σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την 13η στροφή του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΑ και έπιασε τον Ηρακλή Πατρών στην κορυφή.

Τα γκολ των “λύκων” σημείωσαν οι Κυδωνιάτης στο 22΄, Δεπούντης στο 33′, Λ.Γεροντίδης στο 64΄και Καϊμασίδης στο 86΄. Για την ίδια αγωνιστική και όμιλο ο Απόλλων Εγλυκάδας έμεινε για 2ο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη, αφού ο Πυρσός προηγήθηκε στο 22΄με τον Κολοβούρη και ο Γκούρλας έσωσε τον βαθμό στο 86΄.

Μεγάλη νίκη κατέβαλλαν τα Ροίτικα, που έριξαν στο καναβάτσο τον φορμαρισμένο Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-1 (33΄Χότζα, 87΄Χατζηαναστασίου/ 73΄Κωστόπουλος) και συνεχίζουν την ανοδική τροχιά τους.

Οι συνθέσεις…

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Χ.Λάιος): Γιαννικόπουλος, Σακελλαρίου, Μαντζαβίνος, Ραβαζούλας, Χριστόπουλος, Σύρος, Γκοτσόπουλος, Καϊμασίδης, Σώζος, Κυδωνιάτης, Δεπούντης

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ (Β.Σπαθής): Βουκελάτος, Μ,Μπολαρης, Χ.Μπόλαρης, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούτρας, Βάλσαμος, Μπανταδάκης, Χόρτης, Ραμαντάνης, Σεραφης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αστραπή Ψαροφαίου ήταν καταιγιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ Πατρών και…
Cresta Posts Box by CP