Β΄ΕΠΣΑ: Η ανάλυση και οι εκτιμήσεις για την 9η αγωνιστική!

0
Το www.topikonews.gr επιχειρεί και αυτήν την εβδομάδα να σας δώσει ένα πλήρη οδηγό για την εκάστοτε αγωνιστική του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, με ανάλυση και προβλέψεις για κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι προβλέψεις στους ομίλους:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 1/12  (στις 15:00)

 Προοδευτική Πατρών-Καμίνια («Α.Κάνιστρας»- Παρδάλης): Η Προοδευτική ψάχνει τη νίκη με σκοπό να πάρει «ανάσα», ενώ τα Καμίνια θέλουν «τρίποντο», για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις. Θα κριθεί λογικά στο νήμα. Χ2.

Φαραϊκος-Ίκαρος Πετρωτού (Ντα Λουζ-  Τιμολέων): Ο Φαραϊκός προέρχεται από «βαριά» ήττα με το Σταροχώρι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες με καλή εμφάνιση. Ο Ίκαρος Πετρωτού έχει σκαμπανεβάσματα, όντας νεανικό σύνολο, ενώ ίσως παίξει ρόλο το ότι έδωσε ματς (εξ’ αναβολής) την Τετάρτη. 1.

Κυριακή 2/12 (στις 15:00)

Απόλλων Βίδοβας-Πείρος Ισώματος (Λακκόπετρας- Ταξιάρχης): Σκληροτράχηλος ο Απόλλων και βάζει δύσκολα σε κάθε ομάδα. Από την άλλη, ο Πείρος έχει βελτιωθεί σημαντικά και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Χ.

Αχαιός Σαραβαλίου-Σταροχώρι  («Κ.Ζάρρας»-  Τζαγκαράκης): Ο Αχαιός για να παραμείνει ψηλά πρέπει να παίρνει τα ματς που δίνει στο Σαραβάλι. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το Σταροχώρι είναι πάντα επικίνδυνο και προέρχεται από το 7-1 επί του ισχυρού Φαραϊκού. Λογικά 1.

Αστέρας Μιντιλογλίου-Λιμνοχώρι (Μιντιλογλίου- Τηλιγάδας): Μεσοβδόμαδα νίκησε τον Ίκαρο Πετρωτού και επανήλθε στις επιτυχίες. Το Λιμνοχώρι θέλει το διπλό, για να εδραιωθεί στην κορυφή, αλλά οι γηπεδούχοι του Θόδωρου Λαμπρόπουλου δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Χ2.

Τετάρτη 5/12  (στις 15:00)

Ροίτικα- Ωλενιακός (Βραχνέικα): Με το εν λόγω παιχνίδι πέφτει η αυλαία της 9ης στροφής στον 1ο όμιλο. Με νέο προπονητή τα Ροίτικα και με ψυχολογία στο ζενίθ ο Ωλενιακός. Αμφίρροπη μάχη, αλλά πιστεύω ότι το σύνολο του Θανάση Νταγιούκλα θα πάρει αποτέλεσμα. Χ2.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Όλα τα παιχνίδια γίνονται Κυριακή (2/12)

Πετεινοί-Γαλήνη  (10:00- «Κ.Ζάρρας»- Καραβασίλης): Οι Πετεινοί αγνοούν την ήττα περίπου 1 μήνα και πήραν και 3 βαθμούς την Τετάρτη με 3-1 κόντρα στην Δόξα Πατρών. Η Γαλήνη επέστρεψε στις νίκες με τον Πυρσό και έδειξε βελτιωμένη εικόνα. Δύσκολο ζευγάρι γιατί οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και παίζουν με άγνοια κινδύνου. Πιο έμπειρη βέβαια η Γαλήνη. 12.

Πυρσός- Ηρακλής Πατρών (10:00- «Α.Κάνιστρας»- Μιχαλόπουλος): Ο Ηρακλής αποσπάστηκε στο +4 από την 2η θέση και πήρε το ντέρμπι με την Αρόη στο 94’. Ο Πυρσός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο, αφού τη μία κάνει ζημιές και την άλλη στερείται σταθερότητας. 2.

Πολύτεκνος- Παναχαϊκός (11:00- Ζαρουχλείκων- Μπλίκας): Αμφίρροπη μάχη και δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναχαϊκός μετά τις μεγάλες νίκες με Γαλήνη, Αρόη και Ηρακλή έχει μείνει μακριά από αυτές για 2 σερί ματς, ενώ ο Πολύτεκνος είναι ποιοτικός, αλλά θέλει χρόνο για να βρει χημεία, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα από το καλοκαίρι. Χ.

Ρωμανός-Ολυμπιακός Πατρών   (12:15- «Α. Κάνιστρας»- Ντάβλα): Ο Ρωμανός πήρε πολύτιμο πόντο με την Περιβόλα (2-2) και γενικότερα δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός «ανάσανε» με το 4-3 επί του Αχαϊκού και θα προσπαθήσει για αποτέλεσμα. 12.

Απόλλων Εγλυκάδας-Δόξα Πατρών (12:15- «Κ.Ζάρρας»- Αρκουμάνης): Υπάρχει φαβορί εδώ και είναι ο Απόλλων Εγλυκάδας. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, οπότε λογικά το σύνολο του Δημήτρη Σγούρα θα φτάσει στη νίκη. 1.

ΑΠΟ Αρόης-Αχαϊκός  (12:15- Ντα Λουζ- Κουτρουμάνης): Η Αρόη δέχθηκε «ψυχρολουσία» από τον Ηρακλή στο 94΄και θέλει τη νίκη με τον Αχαϊκό, για να παραμείνει στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Αχαϊκός, που βγάζει ενέργεια και έχει τρεξίματα, αλλά υστερεί σε εμπειρία σε σχέση με τους «λύκους». 1.

Τετάρτη 5/12

Ψηλαλώνια-Περιβόλα  (15:00- Ζαρουχλείκων): Τελευταίο παιχνίδι του ομίλου που έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη. Καλές και οι δύο ομάδες και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αμφότεροι θέλουν νίκη, για να κυνηγήσουν τις πρώτες θέσεις. 12.

 

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 1/12

Απόλλων Συνοικισμού-Κεραυνός Σελ  (15.00- Ροδιάς- Καρράς): Ο Απόλλων Αιγίου δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Ο Κεραυνός έχασε στο 93΄από τον Αετό Ρίου και έδειξε ενθαρρυντική εικόνα, σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές. 1.

Αργυρά Πατρών-Αστήρ Τέμενης   (17.00- Προαστίου- Ιωαννίδης): Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο συλλόγους που διαθέτουν αξιόλογα και πολύπειρα ρόστερ. Αμφότεροι πήραν μεγάλες νίκες την προηγούμενη εβδομάδα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα «τρίποντα». Χ.

Κυριακή 2/12

Άνω Καστρίτσι- Αιγείρα/Ακράτα  (12:00- Ρίου- Φωκάς): Δοκιμασία για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται στην κορυφή. Το Άνω Καστρίτσι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη η Αιγείρα/Ακράτα διαθέτει την εμπειρία για να «αποδράσει» με το διπλό. Χ2.

Κυριακή στις 15:00

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Καλάβρυτα (Ρίου- Παπαχρήστος): Τα Καλάβρυτα συγκατοικούν στην 1η θέση με την Αιγείρα/Ακράτα και έχουν επανέλθει στις πειστικές εμφανίσεις. Η Φλόγα στα εντός έδρας ματς δείχνει καλύτερη εικόνα, οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν εύκολο έργο. Χ2.

Δόξα Ελαιώνα-Αετός Ρίου  (Ροδιάς- Πετρόπουλος): Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Η Δόξα έχασε στα Καλάβρυτα και έτσι υπέστη την πρώτη ήττα της, ενώ ο Αετός Ρίου συνεχίζει με 5Χ5 και δείχνει να έχει υλικό με πολλές λύσεις και βάθος. Χ2.

Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων-Φλόγα Ροδιάς  (Ντα Λουζ- Ταγαρης): Η Φλόγα Ροδιάς είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και αποπνέει σταθερότητα. Το παλεύει ο Ολυμπιακός και έχει βελτιωμένη εικόνα τον τελευταίο καιρό, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από το εν λόγω ματς. 2.

Αυτόνομη-Κεραυνός 2016 (18:00- Αγυιάς- Σπυρόπουλος): Ντέρμπι για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογικής κατάταξης. Η Αυτόνομη παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου, ενώ ο Κεραυνός είναι άπειρος και παρότι παλεύει κάθε ματς, συνήθως δεν παίρνει την ουσία. 12.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP