Β΄ΕΠΣΑ: Η ανάλυση και οι προβλέψεις για την 18η αγωνιστική!

0
Πάμε να δούμε μέσα από το «μάτι» του www.topikonews.gr τις εκτιμήσεις, την ανάλυση και το πλήρες πρόγραμμα της 18ης στροφής της Β΄ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης και οι εκτιμήσεις:

Α’ Όμιλος

Σάββατο 9/2

Ώρα 15.30

Γήπεδο Ροϊτίκων, Ροίτικα-Λιμνοχώρι, Mιχαλόπουλος: Τα Ροίτικα έχουν «ανεβάσει στροφές» με τον Ανδρέα Σέρρο στον πάγκο και πήραν σπουδαίο «διπλό» με τον Ίκαρο Πετρωτού. Το Λιμνοχώρι είναι η καλύτερη ομάδα στον 1ο όμιλο και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή, ενώ διαθέτει τρομερή ψυχολογία, μετά το 3-1 στο ντέρμπι με τον Ατρ.Λάππα. Χ2.

Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Απόλλων Βίδοβας-Ίκαρος Πετρωτού, Αθανασόπουλος: Αμφότεροι ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από Σταροχώρι και Ροίτικα αντίστοιχα. Κρίσιμο παιχνίδι και θεωρώ ότι έχει μπόλικο «Χ». Αν «ανοίξει» ο ρυθμός η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. 1Χ.

Κυριακή 10/2

Ώρα 15.30

Γήπεδο Μαζαρακίου, Πείρος Ισώματος-Καμίνια, Φωκάς: Ο Πείρος στερείται εμπειρίας και αυτό του κοστίζει φέτος. Τα Καμίνια νίκησαν με 1-0 τον ισχυρό Αχαιό Σαραβαλίου και έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και βελτιωμένη εικόνα. 2.

Γήπεδο Χαλανδρίτσας, Σταροχώρι-Αστέρας Μιντιλογλίου, Σπυρόπουλος: Πολύ καλές και συγκροτημένες ομάδες, που νίκησαν στην 19η στροφή, οι μεν την Βίδοβα (3-1) και οι δε τον Ωλενιακό (1-0). Κυνηγούν την 5άδα και η νίκη θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια. 1Χ.

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Αχαιός Σαραβαλίου-Προοδευτική, Παλαιολόγος: Ο Αχαιός υπέστη ήττα με τα Καμίνια (1-0) και θα επιδιώξει την επάνοδο στις νίκες απέναντι στην ουραγό Προοδευτική. 1.

Γήπεδο Λάππα, Ατρόμητος Λάππα-Φαραϊκός, Τζαγκαράκης: Το ντέρμπι του ομίλου. Ο Φαραϊκός έχει 32 βαθμούς και ο Ατρόμητος Λάππα 30, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για αμφότερους. Όποιος το θέλει περισσότερο και βγάλει παραπάνω πάθος και αποφασιστικότητα θα πάρει το «τρίποντο». 12.

Ώρα 18.15

Γήπεδο Αγυιάς, Ωλενιακός-Λέων Αλισσού, Πετρόπουλος: «Χτίζει» σερί ο Λέων Αλισσού και επιδιώκει να προλάβει τα πλέι οφ. Ο Ωλενιακός είναι επικίνδυνος, αλλά η απουσία έμπειρων παικτών του στερεί βαθμούς και η παραμονή δυσκολεύει. 2.

 

Β’ Όμιλος

Σάββατο 9/2

Ώρα 15.30

Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Περιβόλα-ΑΠΟ Αρόης, Σαφαρίκας: Η Περιβόλα νίκησε τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και έχει τα φόντα να κυνηγήσει τα πλέι οφ. Ο ΑΠΟ Αρόης θέλει να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει άλλο ένα βήμα για την άνοδο. Αμφίρροπη μάχη που δεν έχει φαβορί. Θα υπάρξει νικητής. 12.

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Απόλλων Εγλυκάδας-Ολυμπιακός Πατρών, Οικονόμου: Ηττήθηκαν και οι δύο την περασμένη εβδομάδα και θέλουν νίκη, για να μείνουν εντός στόχων. Ο  Απόλλων κυνηγάει την 1η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός την παρουσία του στα πλέι οφ. Μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. 1.

Κυριακή 10/2

Ώρα 10.00

Γήπεδο «Κ. Ζάρρας», Παναχαϊκός-Γαλήνη, Τηλιγάδας: Δυνατό παιχνίδι και αμφίρροπο με Παναχαϊκό και Γαλήνη να έχουν θέσει ως στόχο τα πλέι οφ. Δείχνει πιο σταθερό σύνολο ο Παναχαϊκός, αλλά η Γαλήνη αν βρεθεί σε ημέρα μπορεί να τα βάλει με κάθε αντίπαλο στον 2ο όμιλο. Και εδώ θεωρώ ότι δεν έχουμε φαβορί. 1Χ.

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Δόξα Πατρών-Ηρακλής Πατρών, Αρκουμάνης: Ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τα Ψηλαλώνια και δεν θέλει άλλη απώλεια. Η Δόξα πήρε τον πρώτο της βαθμό την Τετάρτη (0-0 με Αχαϊκό), αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι από το σύνολο του Κώστα Λάζαρη. 2.

Ώρα 12.30

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Πολύτεκνος-Αχαϊκός, Τσιρίνης: Σε φόρμα βρίσκεται ο Πολύτεκνος και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο με 7-1 από τον Δαβουρλή ήταν μία κακή παρένθεση. Ο Αχαϊκός έμεινε στο 0-0 με την Δόξα Πατρών, αλλά αν τον υποτιμήσει ο Πολύτεκνος θα έχει πρόβλημα. 1.

Ώρα 15.30

Γήπεδο Ζαρουχλεϊκων, Ψηλαλώνια-Πυρσός Πατρών, Καραβασίλης: Πήρε σημαντικό πόντο με τον Ηρακλή και ανέκτησε ψυχολογία. Ο Πυρσός είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο και δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις. 1.

Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Πετεινοί-Ρωμανός, Παρδάλης: Οι Πετεινοί κυνηγούν τα πλέι οφ και μπορούν να τα καταφέρουν, παρότι έχασαν με 2-1 από τον Αχαϊκό. Ο Ρωμανός δείχνει ικανός και βελτιωμένος για να αποφύγει τον υποβιβασμό και μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα των Αθανασακόπουλου και Βασιλόπουλου. 1Χ.

 

Γ’ Όμιλος

Κυριακή 10/2

Ώρα 12.30

Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Ολυμπιακός Ζαρ.-Φλόγα Κ. Καστριτσίου,  Κονιδάρης: Ο Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων δεν πείθει αγωνιστικά, αλλά και η Φλόγα δεν πατάει καλά την δεδομένη χρονική περίοδο. Αν πάρει το παιχνίδι η Φλόγα θα παλέψει στη συνέχεια για τα πλέι άουτ. Χ2.

Γήπεδο Αγυιάς, Αυτόνομη-Αετός Ρίου, Παπαχρήστος: Ο Αετός Ρίου είναι ανώτερος σαν ρόστερ, αλλά η Αυτόνομη γίνεται «ζημιάρα», αν την υποτιμήσεις. Λογικά οι φιλοξενούμενοι θα επανέλθουν στις νίκες, μετά το 0-0 με την Αργυρά. 2.

Ώρα 15.30

Γήπεδο Προαστίου, Αργυρά-Απόλλων Συνοικισμού, Ντάβλα: Πήρε την ισοπαλία με τον Αετό Ρίου και υπενθύμισε τη δυναμική της η Αργυρά. Ο Απόλλων Συνοικισμού μετράει 2 σερί νίκες και βρίσκεται σε φόρμα. Αμφίρροπο παιχνίδι. Χ.

Γήπεδο Ακράτας, Αιγείρα/Ακράτα-Καλάβρυτα, Καδδάς: Μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Η Αιγείρα/Ακράτα βρίσκεται στην 2η θέση με 37 πόντους, ενώ τα Καλάβρυτα φιγουράρουν στην κορυφή με 39 βαθμούς. Όλα μπορούν να συμβούν. 1Χ.

Γήπεδο Ρίου, Άνω Καστρίτσι-Κεραυνός Σελιανιτίκων, Σταθόπουλος: Ανώτερο σύνολο οι γηπεδούχοι και αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Θα το παλέψει ο Κεραυνός, αλλά δύσκολα θα αποσπάσει αποτέλεσμα. 1.

Γήπεδο «Θ. Χρυσανθόπουλος», Κεραυνός 2016-Αστέρας Τέμενης, Γιαννόπουλος: Ο Κεραυνός θέλει νίκη, για να αποσπαστεί και άλλο από τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ ο Αστέρας θέλει νίκη, καθότι στοχεύει στα πλέι οφ. Χ2.

Γήπεδο Ροδιάς, Φλόγα Ροδιάς-Δόξα Ελαιώνα, Παπαδόπουλος: Η Φλόγα βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και θέλει νίκη, για να παραμείνει σε «υψηλές πτήσεις». Η Δόξα Ελαιώνα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ και στο 3-0 επί του Κεραυνού 2016 έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο. 12.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP