Β΄ΕΠΣΑ: Νίκες για Λέοντα, Ψηλαλώνια, Αστήρ Τέμενης- Οι εκτιμήσεις και το πρόγραμμα της 14ης!

0
Ο Λέων Αλισσού με επιβλητική εμφάνιση έβαλε τρικλοποδιά στο Σταροχώρι που προερχόταν από 4 σερί νίκες και πιστοποίησε την ανοδική τροχιά του, επικρατώντας με 3-0.

Στον 2ο όμιλο τα Ψηλαλώνια έπαιζαν από νωρίς με 10 παίκτες, αλλά έριξαν στο καναβάτσο τον Ρωμανό (2-0) και πανηγύρισαν τεράστιας σημασίας “2”, ενώ το ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα σε Αστέρα Τέμενης και Φλόγα Ροδιάς το κέρδισαν οι γηπεδούχοι και συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και το πρόγραμμα της 12ης και οι εκτιμήσεις:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Λέων Αλισσού- Σταροχώρι  3-0

Κυριακή 23/12

Ώρα 11.00

Καμίνια- Απόλλων Βίδοβας (Βραχνείκων- Ιωαννίδης): Μετά από 7 σερί αγωνιστικές μακριά από ήττα τα Καμίνια «προσγειώθηκαν ανώμαλα» από τα Ροίτικα. Ο Απόλλων Βίδοβας είναι σκληροτράχηλος και παλεύει όλα τα ματς, ωστόσο τα Καμίνια έχουν περισσότερες λύσεις σαν ρόστερ. 1.

Ώρα 12.15

Προοδευτική- Ροίτικα («Α.Κάνιστρας»- Γιαννόπουλος): Ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα. Η Προοδευτική θέλει πάση θυσία τη νίκη, ενώ τα Ροίτικα δεν θα «χαλαστούν» με ισοπαλία, ενώ με «διπλό» θα ξεφύγουν για τα καλά από την τελευταία θέση. 12.

Ώρα 15.00

Λιμνοχώρι- Πείρος Ισώματος (Λιμνοχωρίου- Ταξιάρχης): Το Λιμνοχώρι ηττήθηκε από τον Αχαιό Σαραβαλίου με 1-0, αλλά παραμένει στο +6 από την 2η θέση. Ο Πείρος υπέστη «βαριά» ήττα στο Μαζαράκι από τον Ίκαρο Πετρωτού με 5-2 και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «πράσινους». 1.

Ατρόμητος Λάππα-Αστέρας Μιντιλογλίου  (Λάππα- Καραβασίλης): Ο Ατρόμητος Λάππα θέλει νίκη, για να παραμείνει στο κυνήγι της δυάδας. Ο Αστέρας Μιντιλογλίου αποτελεί από τα πιο σταθερά και επικίνδυνα σύνολα του ομίλου. 1Χ.

Ίκαρος Πετρωτού-Ωλενιακός  («Α.Κάνιστρας»- Χρονάς): Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο ρόστερ με ταλέντο και ενέργεια. Κάθε πρόβλεψη πάει περίπατο, αφού ότι και να δούμε στο τέλος δεν θα μας κάνει εντύπωση. Προέρχεται από νίκη με 5-2 ο Ίκαρος επί του Πείρου και μάλιστα εκτός έδρας. Χ.

Φαραϊκός-Αχαϊός Σαραβαλίου  (Ντα Λουζ- Πετρόπουλος): Ο Φαραϊκός δεν πατάει καλά και έχει να αποσπάσει «τρίποντο» εδώ και 4 σερί αγωνιστικές. Ο Αχαιός ανέβηκε ψυχολογικά μετά τη νίκη με το Λιμνοχώρι. Πολύ δύσκολο ζευγάρι και αμφότεροι «καίγονται» για νίκη. 12.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Ρωμανός-Ψηλαλώνια  0-2

Κυριακή 23/12

Ώρα 10.00

Ηρακλής Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας  (Ζαρουχλείκων- Παπαδόπουλος): Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στην κορυφή και θέλουν τη νίκη, για να μείνει μόνο μία ομάδα στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Τα ντέρμπι έχουν πάντα πρώτο σημείο την ισοπαλία και πιστεύω ότι θα δούμε ματς με σκοπιμότητα, που λογικά θα κριθεί στη δύναμη. Χ.

Ώρα 12.00

Πετεινοί-ΑΠΟ Αρόης  (¨Κ.Ζάρρας»- Μιχαλόπουλος): Η Αρόη θέλει τη νίκη και ισοπαλία στο ντέρμπι του Ηρακλή με την Εγλυκάδα, για να πλησιάσει την κορυφή. Οι Πετεινοί πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και μπορούν να τα βάλουν με κάθε αντίπαλο. Ίσως παίξει ρόλο η εμπειρία, η οποία είναι στο μέρος των «λύκων». Χ2.

Ώρα 12.15

Γαλήνη-Περιβόλα  (Ντα Λουζ- Καρράς): Η Γαλήνη έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά το υλικό της είναι ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η Περιβόλα ηττήθηκε από τον Παναχαϊκό και έχασε έδαφος στη μάχη της δυάδας. Αμφίρροπο παιχνίδι, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χ2.

Πυρσός Πατρών-Πολύτεκνος (Ζαρουχλείκων- Παπαδόπουλος): Ο Πολύτεκνος πήρε σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο, αφού έχανε από την Προοδευτική με 4-1 στο 60΄, αλλά στο 90΄πανηγύρισε τη νίκη με 5-4. Ο Πυρσός δεν έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Λογικά 2.

Ώρα 15.00

Ολυμπιακός Πατρών- Παναχαϊκός  (Ζαρουχλείκων- Τηλιγάδας): Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 5 σερί νικές, ωστόσο ο Παναχαϊκός επέστρεψε στις μεγάλες νίκες (1-0 την Περιβόλα) και έδειξε βελτιωμένη εικόνα. Άλλο ένα ματς που θα κριθεί στο νήμα και στη δύναμη. Χ2.

 

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αστέρας Τέμενης-Φλόγα Ροδιάς  2-0

Ώρα 17.00

Καλάβρυτα-Άνω Καστρίτσι (Καλαβρύτων-Χρονάς): Τον πρώτο λόγο έχουν τα Καλάβρυτα, αν και η αντίπαλη ομάδα του Βασίλη Μπαλατή «πουλάει» ακριβά το «τομάρι» της με τους «δυνατούς» του 3ου ομίλου μέχρι στιγμής. Λογικά 1.

Κυριακή 23/12

Ώρα 12.15

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Αυτόνομη  (Ρίου-Κούσης): Σπουδαία μάχη στο Ρίο ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά κοινά στοιχεία και κοινές αδυναμίες. Κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής και πιστεύω πως το ματς περιέχει μπόλικη ισοπαλία. 1Χ.

Ώρα 15.00

Κεραυνός Σελιανιτίκων- Κεραυνός 2016  (Δημητρόπουλου- Παναγιωτόπουλος): Ο Κεραυνός Σελιανιτίκων δέχθηκε ακόμα 3 πόντους αφαίρεσης, αφού δεν παρουσιάστηκε στην Αιγείρα για το ματς με την Αιγείρα/Ακράτα. Ο Κεραυνός 2016 έχει βρει ρυθμό, παρά την ήττα με την Φλόγα Ροδιάς. 2.

Απόλλων Συνοικισμού- Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων (Ροδιάς- Παπαχρήστος): Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό βαθμό με την Δόξα Ελαιώνα και γενικά είναι ομάδα με δυνατότητες. Ο Ολυμπιακός Ζαρουχλείκων παλεύει τα περισσότερα παιχνίδια, έχει σίγουρα βελτιωθεί, αλλά δύσκολα θα «επιβιώσει» στην Ροδιά. 1.

Αετός Ρίου- Αιγείρα/Ακράτα (Ρίου- Αθανασόπουλος): Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στον όμιλο του Αιγίου. Ο Αετός Ρίου με νίκη θα κλείσει εξαιρετικά το 2018, ενώ η Αιγείρα/Ακράτα βρίσκεται στην κορυφή με συγκάτοικο την Φλόγα Ροδιάς και έχει «χτιστεί» για την άνοδο. Πιστεύω πως θα έχουμε νικητή. 12.

Αργυρά- Δόξα Ελαιώνα  (Προαστίου- Κουτρουμάνης): Η Αργυρά είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ενώ δείχνει αρκετά δουλεμένη και σοβαρή. Η Δόξα Ελαιώνα «πέταξε» 2 πολύτιμους πόντους με τον Απόλλωνα Συνοικισμού, αλλά η ποιότητα και η εμπειρία ξεχειλίζουν στο ρόστερ του Μιχάλη Τρίψα. Ίσως και εδώ δεν δούμε Χ. 12.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε για φέτος η Α΄ κατηγορία με την 14η αγωνιστική…
Cresta Posts Box by CP