Β΄ΕΠΣΑ (2η): Ο απόηχος, τα στατιστικά και οι πρωταγωνιστές στον Α΄ΟΜΙΛΟ

0
Η 2η αγωνιστική ήταν εξίσου δραματική και θεαματική με την πρεμιέρα και η Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία δείχνει πιο ανταγωνιστική από ποτέ με δυνατές ομάδες.

Πάμε να δούμε μέσα από το topikonews.gr και το matchnews.gr τα κύρια σημεία, τους πρωταγωνιστές και τα στατιστικά που κρατάμε από την 2η αγωνιστική, που ξετύλιξε το κουβάρι της το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο Πρωταγωνιστής: Παναγιώτης Ραυτακόπουλος (Δόξα Νιφ.): Η Δόξα Νιφορείκων έκανε το 2 στα 2 στο δύσκολο εκτός έδρας με τον Παναχαϊκό και τα 2 γκολ του Ραυτακόπουλου ήταν κομβικά, προκειμένου να έρθει το «τρίποντο» στο τελικό 3-0 των «μαυραετών».

Το Ματς: Αστραπή ΑΟΨ- Ίκαρος Πετρ. 0-3: Αποτέλεσε μία μίνι έκπληξη, αφού η Αστραπή διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, αλλά ο Ίκαρος δείχνει και φέτος δουλεμένος, οι μικροί του «μεγάλωσαν» και θα είναι πολύ δυνατός τη φετινή χρονιά.

Ο Προπονητής: Νίκος Λαγογιάννης (Σταροχώρι): Στη νέα ομάδα του ο Λαγογιάννης έχει ξεκινήσει δυναμικά και το Σταροχώρι αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» με 2 νίκες και 8-0 απολογισμό στα γκολ.

Το συν: Ο Λέων Αλισσού «ξέσπασε» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και έδειξε βελτιωμένος σε σχέση με το 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στον Αχαϊκό.

Το πλην: Η Καλλιθέα ήταν εξαιρετική με τον Ατρόμητο Λάππα (2-2), αλλά με τον Λέοντα Αλισσού δέχθηκε 6 γκολ (ήττα 6-1) και ήταν αγνώριστη αγωνιστικά.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ…

33 γκολ μπήκαν σε 8 παιχνίδια

Είχαμε 6 άσσους, 2 διπλά και καμία ισοπαλία

Καλύτερη επίθεση: Σταροχώρι, Λέων Αλισσού με 8 γκολ

Καλύτερη άμυνα: Σταροχώρι, Περιβόλα, Ίκαρος Πετρωτού δεν έχουν δεχθεί γκολ.

Χειρότερη επίθεση: Καμίνια, Πολύτεκνος δεν έχουν σκοράρει

Χειρότερη άμυνα: Πολύτεκνος, Καλλιθέα με 8 γκολ παθητικό

 

ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ…

Το 2 στα 2 έκαναν 4 ομάδες (Περιβόλα, Ίκαρος Πετρωτού, Σταροχώρι, Δόξα Νιφορεϊκων)

Λέων Αλισσού και Ατρόμητος Λάππα παραμένουν αήττητοι με 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Πολλές ελλείψεις είχε η Αστραπή στο ματς με τον Ίκαρο (Γεωργαντόπουλος, Μηλάτος, Λαγκαδινός), με τους Νταφογιάννη και Δαλαβούρα να παίζουν με γαστρεντερίτιδα.

4 ομάδες μετρούν 2 ήττες (Δάφνη Π., Πολύτεκνος, Παναχαϊκός, Καμίνια).

Την 1η νίκη τους σημείωσαν 4 ομάδες (Αστέρας Μιντιλογλίου, Πετεινοί, Ατρόμητος Λάππα, Λέων Αλισσού)

Σεφτέ στα γκολ έκανε ο Μπάμπης Βέρρας, που στην πρεμιέρα του Ατρόμητου Λάππα με την Καλλιθέα δεν είχε αγωνιστεί.

Η Περιβόλα πήρε το ντέρμπι με τον Φαραϊκό με 2 γκολ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Μπαρδούσης στο 75΄και ο Παντελής στο 87΄έκαναν το 2 στα 2 για τους «πράσινους», που είναι και φέτος πολύ δυνατοί.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και οι…
Cresta Posts Box by CP