Β΄ΕΠΣΑ (5η): “Πετούσαν φωτιές” Ωλενιακός, Προοδευτική, μοιρασιές στον 3ο όμιλο

0
Η Προοδευτική Πατρών με περίσσιο πάθος και με παίκτη λιγότερο πήρε σημαντική νίκη, την 1η στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ, επί του Αχαιού Σαραβαλίου με 2-1.

Επίσης στον Α΄όμιλο, ο Ωλενιακός πέρασε σαν σίφουνας από τον Αλισσό και συνέτριψε τον τοπικό Λέοντα με 4-1. Το Λιμνοχώρι επέστρεψε στις νίκες με τα Ροίτικα και τα Καμίνια έκαναν σεφτέ, με γκολ του Χρυσοβέργη, επικρατώντας επί του Πείρου.

Στον 3ο όμιλο, το ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Ελαιώνα και Φλόγα Ροδιάς έληξε χωρίς τέρματα, ενώ ο Κεραυνός 2016 πήρε κομβικό πόντο στην έδρα της ανεβασμένης ομάδας του Αστέρα Τέμενης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Προοδευτική Π.- Αχαιός Σαραβ. 2-1

Λιμνοχώρι-Ροίτικα 3-1

Καμίνια- Πείρος Ισώματος 1-0

Λέων Αλισσού- Ωλενιακός  1-4

Κυριακή 4/11

Ώρα 12.00

Ίκαρος Πετρωτού-Απόλλων Βίδοβας: Μετράει 2 σερί αποτυχίες ο Ίκαρος και δεν θέλει και νέα αποτυχία. Από την άλλη, ο Απόλλων πήρε το παρθενικό τρίποντο με το Σταροχώρι και φούλαρε ψυχολογικά. Ματς που ξεκινάει από το «Χ».

Ώρα 15.00

Φαραϊκός-Ατρόμητος Λάππα: Ντέρμπι ανάμεσα στον 2ο Φαραϊκό και τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Λάππα. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο εμφατικές νίκες με τον Κατσαντούλα στον πάγκο, ενώ τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. 12.

Αστέρας Μιντιλογλίου-Σταροχώρι: Αήττητος ο νεανικός Αστέρας και η δουλειά που γίνεται με Λαμπρόπουλο και παίκτες είναι μεθοδική. Από την άλλη, το Σταροχώρι είναι σκληροτράχηλο, έχει ομοιογένεια, αλλά εκτός έδρας χάνει από την δυναμική του. 1.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 4/11

Ώρα 10.00

Ηρακλής Πατρών-Δόξα Πατρών: Αήττητος με 4/4 ο Ηρακλής και λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη και ουραγό Δόξα Πατρών. 1.

Ώρα 12.15

Ολυμπιακός Πατρών-Απόλλων Εγλυκάδας: Στους 4 πόντους ο Ολυμπιακός και στους 7 ο Απόλλων Εγλυκάδας. Δυνατές ομάδες, με σκληρή άμυνα και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή, πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και τις λεπτομέρειες. Χ2.

Γαλήνη-Παναχαϊκός: Άτρωτη η Γαλήνη και θέλει να διευρύνει το σερί της. Ο Παναχαϊκός ψυχολογικά βρίσκεται στο ζενίθ του και γενικότερα είναι δουλεμένο και σοβαρό σύνολο. Πάμε στον «1», αλλά με επιφύλαξη, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

ΑΠΟ Αρόης-Περιβόλα: Από ήττες με Απόλλων Εγλυκάδας και Παναχαϊκό προέρχεται η Αρόη, ενώ η Περιβόλα έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 4 παιχνίδια και είναι πολύ «σφιχτή». Από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, οπότε το ματς έχει ισοπαλία. 1Χ.

Ώρα 15.00

Ρωμανός-Πετεινοί: Έκανε σεφτέ ο Ρωμανός και έδειξε καλά στοιχεία. Οι Πετεινοί προηγήθηκαν δύο φορές με τον Αχαϊκό, αλλά δεν «έσπασαν το ρόδι» (2-2). Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν αποτέλεσμα. Χ2.

Πυρσός-Ψηλαλώνια: Ο Πυρσός το πάλεψε με τον Ρωμανό, αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 3-2. Τα Ψηλαλώνια έχουν σκαμπανεβάσματα, αφού ξεκίνησαν με 2/2, αλλά πλέον υπέπεσαν σε διαδοχικές ήττες. Μικρό προβάδισμα στο «διπλό».

Αχαϊκός-Πολύτεκνος: Ο Αχαϊκός έχει βελτιωθεί αισθητά και μετράει νίκη και ισοπαλία. Ο Πολύτεκνος αρχίζει και αποδίδει βάσει δυνατοτήτων, αφού διαθέτει ποιότητα και συνάμα εμπειρία. Δοκιμασία για τους φιλοξενούμενους, δεν θα είναι εύκολο το ματς. Χ2.

 

3Ος ΟΜΙΛΟΣ

Δόξα Ελαιώνα-Φλόγα Ροδιάς  0-0

Αστέρας Τέμενης-Κεραυνός 2016  1-1

Κυριακή 4/11

Ώρα 12.15

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Ολυμπιακός Ζαρ.: Ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό από τα Καλάβρυτα και ήταν ο πρώτος στο πρωτάθλημα. Η Φλόγα μέχρι στιγμής παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, αλλά θέλει την 2η νίκη της. 1.

Ώρα 15.00

Απόλλων Συνοικισμού-Αργυρά Πατρών: Σπουδαίο ματς στην Ροδιά. Ο Απόλλων δίνει δεύτερο εντός έδρας ματς στην σειρά, ενώ η Αργυρά έχασε στο 93΄από τον Αετό Ρίου, αλλά μένει ψηλά, έχοντας 3 νίκες. Χ.

Αετός Ρίου-Αυτόνομη: Έχει μπει δυνατά στον 3ο όμιλο με 2/2 και πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Αργυρά. Η Αυτόνομη άνοιξε λογαριασμό με τον Κεραυνό Σελιανιτίκων και γενικά παίζει ελεύθερα και με άγνοια κινδύνου. Φαβορί οι γηπεδούχοι.

Κεραυνός Σελιανιτίκων-Άνω Καστρίτσι: Ντέρμπι στα χαμηλά επίπεδα, με τον Κεραυνό να έχει πολλά προβλήματα, αφού «κατέβηκε» με 9 παίκτες την περασμένη εβδομάδα με την Αυτόνομη. Στην «σκιά» του χαμού του Γιαννούλη το Άνω Καστρίτσι μαζεύει τα κομμάτια του και πάει στο Αίγιο για το «διπλό». 12.

Ώρα 17.00

Καλάβρυτα-Αιγείρα/Ακράτα: Τα Καλάβρυτα «φρέναραν» στα Ζαρουχλέικα, αλλά παραμένουν αήττητα στην κορυφή. Η Αιγείρα/Ακράτα ηττήθηκε εντός από τον Αστέρα Τέμενης, αλλά το ρόστερ είναι ποιοτικό και θα βάλει δύσκολα στην Α.Ε.Κ.. 12.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣΑ εκκρεμούν δύο…
Cresta Posts Box by CP