Βαγγέλης Κώστας: “Κάνεις το χόμπι σου και καταλήγεις στο νοσοκομείο”

0
Ο Βαγγέλης Κώστας που δέχθηκε χτυπήματα στα επεισόδια του “Κ.Ζάρρας” και τον περιβόητο αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Εγλυκάδας και Αετό Ρίου μίλησε στο topikonews.gr για τα γεγονότα, που “αμαύρωσαν” το ποδόσφαιρο της Αχαϊας και δη το ερασιτεχνικό.

Ο αμυντικός της ομάδας του Απόλλωνα σκέφτεται μέχρι και να σταματήσει να παίζει το άθλημα που αγαπάει και έχει για να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, αν και είναι μικρός σε ηλικία. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για το πως βίωσε τα επεισόδια:

“Αυτά που έγιναν εκείνη την Κυριακή θα τα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Είναι ντροπή και αίσχος να πηγαίνεις την Κυριακή να κάνεις το χόμπι σου και να καταλήγεις στο νοσοκομείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα και τον συμπαίκτη μου Γιαννόπουλο.

Ελπίζω η τιμωρία που δέχθηκε ο Αετός Ρίου να είναι προς γνώση και συμμόρφωση για αυτούς που καταστρέφουν ένα άθλημα που τόσο αγαπάμε.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Αγοράκης διανύει το 42ο έτος της ηλικίας του…
Cresta Posts Box by CP