Βασίλης Λαμπρόπουλος: “Μπορούμε να νικήσουμε αν επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”

0

Ο πρώτος σκόρερ του Γλαύκου και 3ος συνολικά στον 1ο Νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ με 193 πόντους σε 9 ματς, Βασίλης Λαμπρόπουλος, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας του Αλέκου Πολυδωρόπουλου, που πέτυχε “διάνα” με την συγκεκριμένη μεταγραφή το πρόσφατο καλοκαίρι.

Σήμερα στις 17.00 η πατρινή ομάδα αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΚ εκτός έδρας, ομάδα με την οποία ισοβαθμεί στην 4η θέση με 6-3 ρεκόρ και ο πλέι μέικερ των φιλοξενούμενων εκφράζει την άποψή του στο topikonews,gr, όσον αφορά στην έκβαση της αναμέτρησης και στο αν ο Γλαύκος μπορεί να αποσπάσει άλλο ένα ροζ φύλλο.

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος. Εμείς όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά στις αδυναμίες μας και θεωρώ πως αν επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη, την οποία θέλουμε, για να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε δημιουργήσει.”

agora-jeans

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε μία σημαντική προσθήκη για την άμυνά της προέβη η…
Cresta Posts Box by CP