Β.Αντωνόπουλος: “Ο Φωστήρας έδειξε ότι με ήθελε”

0

Πολύ καλή κίνηση πραγματοποίησε στην θέση του “1” ο Φωστήρας Οβρυάς, αφού ανακοίνωσε τον Βασίλη Αντωνόπουλο, που πέρυσι αγωνίστηκε σε Νίκη Προαστείου και Άρη Πατρών.

Ο Αντωνόπουλος αποτελεί αξιόλογη λύση κάτω από τα γκολποστ, αφού μιλάμε για παίκτη με “γεμάτες” σεζόν στο επίπεδο της Α΄κατηγορίας και της Δ΄Εθνικής (τότε Δ΄ Εθνική με τον Διαγόρα Βραχνείκων). Ο Βασίλης Αντωνόπουλος μιλώντας στο TOPIKONEWS αποκάλυψε τον λόγο, που τον οδήγησε να υπογράψει στις “κουκουβάγιες”…

“Πήγα στον Φωστήρα Οβρυάς, παρότι είχα αρκετές αξιόλογες προτάσεις. Ο λόγος που με έκανε να υπογράψω στον Φωστήρα ήταν η διοίκηση που μου έδειξε πως με θέλει από την αρχή και παράλληλα ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Φωστήρα και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Καλή χρονιά να έχουμε όλες οι ομάδες, μα πάνω από όλα υγεία.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο ΑΠΣ Πάτραι έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όσον αφορά στο…
Cresta Posts Box by CP