Β’ ΕΠΣΑ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ): Ο απόηχος, οι πρωταγωνιστές και η βαθμολογία (8η αγωνιστική)

0
Ο Ηρακλής Πατρών ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 8ης αγωνιστικής στον όμιλο της Πάτρας, αφού στο 94΄με γκολ του Τασιόπουλου πήρε το ντέρμπι από τον ΑΠΟ Αρόης και άνοιξε την ψαλίδα από την 2η θέση στο +4.

Σε αυτήν βρίσκεται πλέον ο Απόλλων Εγλυκάδας, που νίκησε με 1-0 τα Ψηλαλώνια και διαθέτει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο με 4 γκολ παθητικό. Η Γαλήνη μετά από 3 διαδοχικές αποτυχίες νίκησε με 2-0 τον Πυρσό και με το 2-2 της Περιβόλας με τον Ρωμανό, οι δύο ομάδες κάνουν παρέα στην 3η θέση. Ο Πολύτεκνος επέστρεψε στις νίκες με εύκολο τρόπο (5-1 την Δόξα Πατρών), ενώ οι Πετεινοί συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους, “κόβοντας” δύο πόντους από τον επικίνδυνο Παναχαϊκό, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για 2η συναπτή αγωνιστική, αλλά παρέμεινε ψηλά.

Τέλος, το παιχνίδι του Ολυμπιακού Πατρών με τον Αχαϊκό διακόπηκε στο 84, λόγω προβλήματος στον φωτισμό των Ζαρουχλείκων και ενώ από το 43΄ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες προηγούνταν με 4-3.

Οι πρωταγωνιστές: Τασιόπουλος (ΗΡΑΚΛΗΣ Π.): Το γκολ του στο 94΄έκρινε την αναμέτρηση με την Αρόη και παράλληλα έδωσε νέα λύση, συνεχίζοντας το σκοράρισμα.

Κώστας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.): Πολύ όμορφο τέρμα σημείωσε ο στόπερ των “μελανόλευκων” και μάλιστα το γκολ του ήταν νικητήριο κόντρα στα Ψηλαλώνια.

Πόγκας (ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ), Διαμαντόπουλος (ΠΕΤΕΙΝΟΙ): Οι δύο γκολκίπερ ήταν “χάρμα ειδέσθαι” στην μάχη των ομάδων τους. Με σπουδαίες επεμβάσεις όρισαν το “Χ” και κράτησαν ανέπαφες τις δύο εστίες.

Η Βαθμολογία (σε 10 ματς)

  1. Ηρακλής Πατρών 21
  2. Απόλλων Εγλυκ. 17
  3. Γαλήνη 15
  4. Περιβόλα 15
  5. Παναχαϊκός 14
  6. ΑΠΟ Αρόη 13
  7. Πολύτεκνος 13
  8. Ψηλαλώνια 12
  9. Πυρσός 7
  10. Ρωμανός 7
  11. Πετεινοί 6
  12. Αχαϊκός 6
  13. Ολυμπιακός Π. 4
  14. Δόξα Π. 0
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Αστραπή Ψαροφαίου κέρδισε την ένταση για το ματς με…
Cresta Posts Box by CP