Β.Παπαγεωργακόπουλος: «Η πρεμιέρα δεν ήταν εύκολη»

0

Ο αμυντικός μέσος του Πανμοβριακού Ριόλου, Βασίλης Παπαγεωργακόπουλος, προσδίδει εμπειρία και ποιότητα στην μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων.

Αγωνιζόμενος σε ολόκληρη την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α΄κατηγορίας με αντίπαλο την Θύελλα Πατρών μίλησε στο TOPIKONEWS για την νίκη επί των «κυανόλευκων», το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με ευχές

«Γενικά είχαμε μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα δυνατό ματς, με ευκαιρίες κι απ’ τις δύο ομάδες.  Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς  στο σκορ και αυτό μας βοήθησε στην συνέχεια. Η Θύελλα προσπάθησε και επιτέθηκε, χωρίς ωστόσο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Σχετικά με το επίπεδο της κατηγορίας, νομίζω πως είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί αρκετά και ομάδες που στηρίζονται σε ταλαντούχους παίκτες. Θεωρώ πως με τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, θα υπάρχει ενδιαφέρον έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε συμπαίκτες,  αντιπάλους και όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό, να έχουν υγεία και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αχαιός ΄47 εξέδωσε ανακοίνωση για την μεταχείριση που τυγχάνει,…
Cresta Posts Box by CP