Β.Παπαζαφείρης: “Μόνο περηφάνια για την Νάπολη”

0
Ο Βασίλης Παπαζαφείρης τοποθετήθηκε στο topikonews εκφράζοντας τα συναισθήματά του, μετά την απώλεια του τίτλου στο Πανελλήνιο Κύπελλο μπιτς σόκερ, που η Νάπολη έφτασε στον τελικό.
Λίγες μέρες πριν είχε φτάσει μέχρι την πηγή, αλλά δεν ξεδίψασε ούτε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και για τους δύο σερί χαμένους τελικούς και παράλληλα τη συνέχεια της “ομάδας των θαυμάτων” μας μιλά ο Βασίλης:

“Δυστυχώς καμιά φορά η μοίρα σου επιφυλάσσει δύσκολες καταστάσεις που οφείλεις σαν μεγάλη ομάδα και οικογένεια να διαχειριστείς. Από το 2014 είμαστε σε όλες τις τελικές φάσεις πρωταθληματος και Κυπέλλου και είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει καταφέρει.

Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για δύο χαμένους τελικούς, αλλά η ομάδα κάνει πρωταθλητισμο και κάποια στιγμή μπορεί να συνέβαινε αυτό.

Στο νέο μας γήπεδο στις Ιτιές θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και οι ημέρες δόξας θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν ξανά.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Δύμη ψάχνει παίκτες που θα μπορέσουν να την ενισχύσουν…
Cresta Posts Box by CP