Β.Φίλιππας: “Ευχαριστώ την διοίκηση του Πάτραι που με εμπιστεύτηκε”

0
Βασίλης Φίλιππας και ΑΠΣ Πάτραι έδωσαν τα χέρια και ο πρώην προπονητής της Αναγέννησης Ψαθόπυργου αναλαμβάνει τα ηνία στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πάτραι:

«Το Πάτραι, ευχαριστεί τους προπονητές Νίκο Λέσση και Κώστα Καψάλη για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.»

Η διοίκηση του Α.Π.Σ Πάτραι, ανακοινώνει την πρόσληψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Φίλιππα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.  Ο Βασίλης Φίλιππας φόρεσε τη φανέλα με το Φάρο στο στήθος την τετραετία 1997-2001 και μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και ευχόμαστε η παρουσία του να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας ο κύριος Φίλιππας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε τα ηνία ενός συλλόγου, με τον οποίο είμαι συναισθηματικά δεμένος.

Το βάρος της φανέλας είναι μεγάλο και καλούμαστε όλοι μαζί με σκληρή δουλειά, να πετύχουμε τους στόχους μας και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας, που την καταδικάζει να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε χθες η αυλαία στους τελικούς των πλέι οφ της…
Cresta Posts Box by CP