Β1 όμιλος: Η ανάλυση της 4ης αγωνιστικής, δεσπόζει το Ατρ.Λάππα-Λιμνοχώρι

0

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις και την ανάλυση στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, όσον αφορά στην 4η αγωνιστική, με το ντέρμπι της Δυτικής Αχαϊας (Ατρ. Λάππα- Λιμνοχώρι) να ξεχωρίζει με διαφορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης στροφής:

Σάββατο 27/10

Ώρα 16.00

Φαραϊκός-Προοδευτική  (Ντα Λουζ- Αθανασόπουλος)

Εκτίμηση: Προέρχονται αμφότεροι από θετικό αποτέλεσμα και η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ζενίθ της. Σίγουρα η ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα έχει ένα προβάδισμα για το «τρίποντο», αλλά η αντίστοιχη του Κώστα Αθανασόπουλου παίζει με άγνοια κινδύνου και το απέδειξε και με το Λιμνοχώρι εκτός έδρας. (1Χ)

Κυριακή 28/10

Ώρα 15.00

Ωλενιακός-Αστέρας Μιντιλογλίου  (Θύελλας- Αθανασόπουλος)

Εκτίμηση: Ο Ωλενιακός «σκόρπισε» με 7 γκολ τον Πείρο και εντός έδρας έχει πλεονέκτημα. Από την άλλη, ο Αστέρας Μιντιλογλίου παραμένει άτρωτος με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες και στηρίζεται σε νέα παιδιά, που αποδίδουν ικανοποιητικά μέχρι στιγμής. (1)

Ροίτικα-Ίκαρος Πετρωτού  (Βραχνείκων- Παπαχρήστος)

Εκτίμηση: Άσχημη εμφάνιση για τους γηπεδούχους, που ηττήθηκαν με 5-0 από το Σταροχώρι την περασμένη αγωνιστική. Ο Ίκαρος Πετρωτού ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Λάππα και υπέστη την πρώτη ήττα του, οπότε μένει να δούμε πως θα αντιδράσει. (Χ2)

Αχαϊός Σαραβαλίου-Καμίνια  (Κ.Ζάρρας- Σακελλαρίου)

Εκτίμηση: Ο Αχαιός Σαραβαλίου έχασε το απόλυτο (1-1 με Λέων), αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, τα Καμίνια διαθέτουν ποιότητα, αλλά θέλουν χρόνο για να «δέσουν», καθότι μετρούν πολλές μεταγραφές. (1)

Ατρόμητος Λάππα-Λιμνοχώρι  (Λάππα- Τιμολέων)

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι στην Δυτική Αχαϊα. Ο Ατρόμητος Λάππα ισοβαθμεί στην κορυφή με το Λιμνοχώρι, έπειτα από το δικό του «διπλό» με τον Ίκαρο Πετρωτού και την γκέλα των «πράσινων» με την Προοδευτική. Αμφίρροπο παιχνίδι που ξεκινάει από το «Χ» και θα κριθεί στο νήμα. (Χ)

Πείρος Ισώματος-Λέων Αλισσού  (Μαζαρακίου-Σπυρόπουλος)

Εκτίμηση: Ο Πείρος αναζητά προπονητή και προέρχεται από «βαριά» ήττα. Ο Λέων Αλισσού βρίσκει ρυθμό, είναι ποιοτικός και λογικά θα φτάσει στη νίκη, με σκοπό να μείνει κοντά στην γραμμή των πλέι οφ. (2)

Απόλλων Βίδοβας-Σταροχώρι (Λακκόπετρας-Παλαιολόγος)

Εκτίμηση: Σκληρή ομάδα ο Απόλλων Βίδοβας, αλλά χωρίς επιτυχία στο πρωτάθλημα ως ώρας. Το Σταροχώρι με πειστική εμφάνιση (5-0 τα Ροίτικα) επανήλθε στις νίκες και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αν και δεν είναι εύκολο το ματς. (Χ2)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τα σημερινά προγνωστικά…
Cresta Posts Box by CP