Β2 όμιλος: Η ανάλυση της 4ης αγωνιστικής- Ντέρμπι σε “Κ.Ζάρρας” και Βραχνέικα

0

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις και την ανάλυση στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, όσον αφορά στην 4η αγωνιστική, με τα ματς Απόλλων Εγλυκάδας- Περιβόλα και Ψηλαλώνια-Ηρακλής Πατρών να τραβούν τα βλέμματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης:

Σάββατο 27/10

Ώρα 16.00

Ρωμανός-Πυρσός  («Α.Κάνιστρας»- Αρκουμάνης)

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι ομάδες με 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Ο Ρωμανός δέχθηκε 8 γκολ από τον Ηρακλή Πατρών και θέλει να αντιδράσει, ενώ ο Πυρσός θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το ματς, ψάχνοντας πατήματα στο πρωτάθλημα. (1Χ)

Απόλλων Εγλυκάδας-Περιβόλα  («Κ.Ζάρρας»-Κουτρουμάνης)

Δυνατό ματς στο Σαραβάλι. Ο Απόλλων πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Αρόης, ενώ η Περιβόλα προέρχεται από «Χ» με τον Πολύτεκνο, έχει 2-1-0 και έχει δεχθεί 1 γκολ σε 3 ματς. Πολύ αμφίρροπη μάχη, που λογικά θα πάει στη δύναμη. (Χ)

Κυριακή 28/10

Ώρα 10.00

Πολύτεκνος-Ολυμπιακός Πατρών  (Ζαρουχλείκων-Ιωαννίδης)

Δύσκολη αποστολή έχει ο Πολύτεκνος, που φαινομενικά έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και θα παλέψει για τη νίκη, προερχόμενος από νίκη με τους Πετεινούς. (1Χ)

Ψηλαλώνια-Ηρακλής Πατρών   (Βραχνείκων-Σαφαρίκας)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα Ψηλαλώνια υπέστησαν ήττα από την Γαλήνη με 2-1 και συνεχίζουν με 2-0-1. Ο Ηρακλής «πετάει» την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αήττητος και προέρχεται από θρίαμβο (8-2) κόντρα στον Ρωμανό. (12)

Παναχαϊκός-ΑΠΟ Αρόης  («Κ. Ζάρρας»- Χρονάς)

Υπάρχει φαβορί και είναι η Αρόη. Έχασε από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και δύσκολα θα χάσει βαθμούς για δεύτερη σερί αγωνιστική. Ο Παναχαϊκός είναι σκληρή ομάδα και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει για τη νίκη, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα οι «λύκοι» θα επιστρέψουν στις νίκες. (2)

Ώρα 12.15

Δόξα Πατρών- Γαλήνη  (Ζαρουχλείκων- Παρδάλης)

Η Γαλήνη μετράει το απόλυτο και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Δόξα είναι αδύναμη, αφού δεν περίμενε την άνοδο στην Β΄ και προσπαθεί να βρει ρόλο στον όμιλο. Διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό και δύσκολα θα διατηρήσει ανέπαφη εστία. (2)

Πετεινοί-Αχαϊκός  (Βραχνεϊκων- Βαβίλης)

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ταλαντούχες και νεανικές ομάδες. Οι Πετεινοί δεν έχουν ακόμα πόντο, αλλά σε κάποια παιχνίδια αδίκησαν την προσπάθεια τους και «μίλησε» η απειρία τους. Ο Αχαϊκός είναι επικίνδυνος και έδειξε καλά στοιχεία στη νίκη με 3-1 επί του Πυρσού. (12)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε τις προβλέψεις και την ανάλυση στον 1ο…
Cresta Posts Box by CP