Β3 όμιλος: Η ανάλυση της 4ης αγωνιστικής- Τα βλέμματα στο Αργυρά-Αετός Ρίου

0

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις και την ανάλυση στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, όσον αφορά στην 4η αγωνιστική, με το παιχνίδι Αργυρά- Αετός Ρίου να δείχνει ως το πιο αμφίρροπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης:

Σάββατο 27/10

Ώρα 16.00

Αιγείρα/Ακράτα-Αστέρας Τέμενης  (Ακράτας- Παπαδόπουλος)

Η Αιγείρα/Ακράτα έχει μικρό πλεονέκτημα νίκης, ελέω έδρας, ωστόσο ο Αστέρας Τέμενης είναι δυνατό σύνολο και θα τα δώσει όλα για θετικό αποτέλεσμα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. (1Χ)

Απόλλων Αιγίου- Φλόγα Κάτω Καστρ.  (Ροδιάς- Τιμολέων)

Ο Απόλλων υπέστη ήττα με 4-1 στα Καλάβρυτα, ενώ η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου παίζει εκ νέου εκτός έδρας, έπειτα από την με τον Αετό Ρίου στο Ρίο. Σύμμαχος η έδρα για τους «κυανόλευκους», δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Φλόγα. (1Χ)

Κυριακή 28/10

Ώρα 12.15

Αυτόνομη- Κεραυνός Σελ.  (Αγυιάς- Ταγάρης)

Χωρίς προπονητή πλέον ο Κεραυνός, αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Φώτη Φιτσιαλο. Η Αυτόνομη μετράει μόνο ήττες, όπως άλλωστε και ο αντίπαλος, ωστόσο μέχρι στιγμής έδειξε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. (1)

Ώρα 15.00

Κεραυνός 2016-Δόξα Ελαιώνα  («Θ. Χρυσανθόπουλος»- Καραβασίλης)

Η Δόξα Ελαιώνα είναι πιο έμπειρη ομάδα και στοχεύει ψηλά φέτος, αλλά ο Κεραυνός πουλάει ακριβά το «τομάρι» του. Το ίδιο έκανε και με την Αιγείρα/Ακράτα και έχασε με 2-1 πέφτοντας μαχόμενος. Δύσκολο έργο έχει η ομάδα του Μιχάλη Τρίψα. (12)

Αργυρά-Αετός Ρίου  (Προαστίου- Γιαννόπουλος)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Αργυρά μετράει 2Χ2, αφού το ματς με τον Κεραυνό Σελιανιτίκων αναβλήθηκε. Ο Αετός Ρίου επανήλθε δυναμικά και πήρε τη νίκη με την Φλόγα Κ.Κ., οπότε ανέβασε ψυχολογία. Πολύ δύσκολο να κάνεις εκτίμηση εδώ. (Χ)

Ολυμπιακός Ζαρουχλεϊκων-Καλάβρυτα  (Ζαρουχλείκων- Τηλιγάδας)

Τα Καλάβρυτα είναι δυνατή ομάδα και μόνος στόχος είναι η 1η θέση. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που θα πάρουν νέα νίκη, εύκολα ή δύσκολα. (2)

Άνω Καστρίτσι-Φλόγα Ροδιάς  (Ρίου- Μαχαίρας)

Το Άνω Καστρίτσι παλεύει τα παιχνίδια του και δείχνει συγκροτημένο σύνολο. Από την άλλη, η Φλόγα Ροδιάς είναι «σταθερή αξία» στον 3ο όμιλο και αποπνέει σοβαρότητα στο παιχνίδι της. (12)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε τις προβλέψεις και την ανάλυση στον 2ο…
Cresta Posts Box by CP