Γ΄Εθνική (1η): Μεγάλο παιχνίδι Παναχαϊκής-Αχαγιάς 82, εκτός ο Γλαύκος (το πρόγραμμα)

0
Ξεκινάει σήμερα η δράση στην Γ΄Εθνική μπάσκετ και στον 1ο όμιλο του Νότου ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Αχαγιά ΄82.

Η Παναχαϊκή επανέρχεται στις Εθνικές κατηγορίες έπειτα από χρόνια απουσίας και θα έχει σύμμαχο την “καυτή” έδρα της στην Αγυιά, ενώ η Αχαγιά ΄82 έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές μεταγραφές (Λυμπέρης, Φραντζής, Μπουρδάνος, Σερέτης, Μίχος, Τασσόπουλος, Ζαφείρης) και θα κυνηγήσει με μεγάλες πιθανότητες το “διπλό”.

Ο Γλαύκος ξεκινάει το “ταξίδι” του από την Αθήνα και την έδρα του Κορωπίου, ομάδα που χρήζει προσοχής και αναμένεται να έχει ανταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σπύρου Δεράου θέλει να μπει με το “δεξί” και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Ο ΝΕΟΛ υποδέχεται στις 14:00 το Χαλάνδρι και θέλει ροζ φύλλο, αφού φέτος έχει υψηλές βλέψεις και ρόστερ με ποιότητα και βάθος, ενώ η Ακράτα θα δώσει μάχη στην Ερμιόνη απέναντι στο σύνολο του Παναγιώτη Ζωντού, με αμφότερους τους συλλόγους να στοχεύουν στην παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: (Στις 16:00 τα παιχνίδια)

ΝΕΟΛ- Χαλάνδρι (14:00)

Κορωπί-Γλαύκος

Ερμιόνη-Ακράτα

ΣΔΥ Τρίπολης-ΚΑΟ Κορίνθου

ΑΟΠ Φαλήρου-ΑΕΝ Κηφισιάς

Άρης Νίκαιας-Ηλυσιακός

Παναχαϊκή-Αχαγιά 82

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τελειώνει σιγά σιγά το “μαρτύριο” με τις Εθνικές ομάδες και…
Cresta Posts Box by CP