Γ΄ΕΠΣΑ: Το πανόραμα της πρεμιέρας στους 2 ομίλους

0

Εμφατικά «2» για Ωλενιακό και Πείρο Ισώματος

Ξεκίνησε η σεζόν στην Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορία και δυστυχώς ο Φωστήρας Οβρυάς δεν κατάφερε να «κατέβει» στο πρωτάθλημα, οπότε ο Αστέρας Λεοντίου πήρε χωρίς κόπο τη νίκη, που είναι και η πρώτη στην ιστορία του, όντας νεοσύστατο σωματείο στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, Πείρος Ισώματος και Ωλενιακός μπήκαν με «άγριες διαθέσεις» στην πρεμιέρα και έστειλαν μήνυμα. Ο Πείρος συνέτριψε την επίσης νεοσύστατη Νεάπολη με 6-1, ενώ ο Ωλενιακός έκαμψε την αντίσταση της Γαλήνης, που διαθέτει ισχυρό σύνολο, αλλά στην 1η στροφή δεν ήταν σε καλό βράδυ.

Η ΑΕ Ροϊτίκων δεν είχε αντίσταση από το Μετόχι και επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0, ενώ ο Κρίνος πέρασε από το γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, λυγίζοντας τον τοπικό Ατρόμητο με 1-0. Τέλος ο Ίκαρος Λακκοπέτρας έκανε σεφτέ από νωρίς και μετά την επάνοδο του από απουσία ετών, υπερισχύοντας της Δόξας Πατρών με 1-0.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πέσει η αυλαία με το Ρωμανός-Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων.

 

Υπερίσχυσαν οι φιλοξενούμενοι

Ο Β΄ όμιλος της Γ ΕΠΣΑ έχει 13 ομάδες, οπότε κάθε εβδομάδα ένας «μονομάχος» θα εκτίει το ρεπό του. Παράλληλα το Νέο Σαλμενίκο δεν συμμετέχει τελικά και ο Πυρσός πήρε τη νίκη με 3-0 χωρίς να «ιδρώσει».

Από τις υπόλοιπες 5 αναμετρήσεις οι 3 έγειραν προς τους φιλοξενούμενους. Η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου «λύγισε» τον νεανικό Άτλα με 2-1, ενώ η Παναχαϊκή 2014 πήρε ιστορική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Πατρών, στην πρώτη συμμετοχή των μικρών «κοκκινόμαυρων» στην Γ΄ΕΠΣΑ.

Η Προοδευτική Πατρών με γκολ του Καραΐσκου ξεπέρασε το εμπόδιο του Σπάρτακου, που έδωσε ανθοδέσμη στον αντίπαλο, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του παίκτη των «βυσσινί» Δημήτρη Μπενέτση. Μόνο το Σκεπαστό έκανε το καθήκον του στην έδρα του, λυγίζοντας την ΑΕ Αρόης με 2-1, ενώ στη μοναδική μοιρασιά της ΑΕ Αιγίου με την Αυτόνομη δεν είχαμε σκορ (0-0)

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας- Αστέρας Λεοντίου 0-3 α.α.

Ατρόμητος Ζαρ.- Κρίνος 0-1

Ροίτικα- Μετόχι 5-0

Νεάπολη- Πείρος Ισώματος 1-6

Ίκαρος Λακκόπετρας- Δόξα Πατρών 1-0

Γαλήνη- Ωλενιακός 0-3

Ρωμανός- Ολυμπιακός Ζαρ. (16/10-16:30)

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

Νέο Σαλμενίκο-Πυρσός 0-3

ΑΕΚ Πατρών-Παναχαϊκή 2014 0-1

ΑΕ Αιγίου-Αυτόνομη 0-0

Σπάρτακος-Προοδευτική Πατρών 0-1

Άτλας-Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-2

Σκεπαστό-ΑΕ Αρόης 2-1

Ρεπό: Κεραυνός Σελιανιτίκων

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώνεται σήμερα η δράση των Προκριματικών για το EURO 2020…
Cresta Posts Box by CP