Γ΄ΕΠΣΑ: “Το σήκωσε” η Δόξα Νιφορεϊκων, Μία ανάσα από την 5η θέση η Καλλιθέα

0
Μία αγωνιστική απέμεινε στο τρέχον ανανεωμένο και με πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ κατηγορίας με 13 ομάδες και τις 4 πρώτες να εξασφαλίζουν την άνοδο χωρίς πλέι οφ και περαιτέρω «ιστορίες».

Η Δόξα Νιφορεΐκων που κάνει πάρτι φέτος, το πανηγύρισε με την ψυχή της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της και με 5-0 επί του Μετοχίου ευχαρίστησε τον κόσμο της, που την χειροκρότησε.

Ο Άγγελος Κίκινας μαζί με παίκτες και διοίκηση «σήκωσαν» το τρόπαιο του πρωταθλητή και πλέον προσηλώνονται στο να κατακτήσουν την κορυφή αήττητοι, για να «γράψουν ιστορία», επιστρέφοντας με επικό τόνο στην Β΄κατηγορία.

Τα γκολ των «μαυραετών» σημείωσαν 5 διαφορετικοί σκόρερς (Κ.Βρύνιας, Γεωργίου, Χρυσανθόπουλος,Ν.Παναγόπουλος, Ραυτακόπουλος) και το ντέρμπι που έρχεται στο φινάλε με την Αστραπή Ψαροφαΐου θα είναι σημαδιακό.

«Άνοστη» αυλαία

Άβυθος Αιγιαλείας και Αστραπή Ψαροφαΐου έκαναν αγγαρεία την περασμένη Τετάρτη στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης στροφής στο γήπεδο Δημητροπουλου. Το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποιοτικών αντιπάλων, που έχουν διασφαλίσει την παρουσία τους στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ και έτσι δεν προσέφεραν όσα μπορούσαν, βάσει ρόστερ και δυνατοτήτων.

Ο Αχιλλέας Καμαρών αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καλλιθέα στο «Κ.Ζάρρας», σε ένα «χορταστικό» 2-2 και πλέον η ομάδα του Γιάννη Αποστολάκου κρατάει την τύχη της για την κατάληψη της 5ης θέσης, αφού στο φινάλε με νίκη επί της ουραγού ΑΕΚ Πατρών «καθαρίζει».

Αντίδραση και ευρείες νίκες

Η Δάφνη Πατρών απογοήτευσε την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με την Καλλιθέα, αφού διασύρθηκε με 6-0. Έτσι το σύνολο του Θανάση Μανωλίδη θέλησε να δώσει απαντήσεις και επανήλθε στις νίκες, με μεστή παρουσία.

«Θύμα» του η Α.Ε. Αρόης που «λύγισε» στο «Α.Κάνιστρας» με 3-0 και έτσι η Δάφνη μείωσε από την Καλλιθέα στον πόντο. Ο ΠΑΟΚ Πατρών με το Σκεπαστό βρέθηκαν σε καλή ημέρα το Σάββατο στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων και η επικράτηση των «ασπρόμαυρων» με 5-3 καταδεικνύει την ποιότητα του αγώνα.

Ο Κρίνος ήταν καταιγιστικός απέναντι στον αδύναμο Σπάρτακο και τον «φιλοδώρησε» με 7 τέρματα (7-0), κλείνοντας με εκκωφαντικό τρόπο την σεζόν, αφού στην 26η στροφή θα εκτίσει το 2ο ρεπό του. Ρεπό αυτήν την αγωνιστική είχε η ουραγός ΑΕΚ Πατρών, που περιμένει την τελευταία στροφή την Καλλιθέα

Πηγή: matchnews.gr

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Σφήκα Αμαλιάδας επικράτησε σήμερα στο κλειστό της με 83-75…
Cresta Posts Box by CP