Γεωργαντόπουλος: “Να κάνω ανάλογη χρονιά και να πάω ψηλότερα”

0
Ο μέσος του Διαγόρα Βραχνείκων, Φώτης Γεωργαντόπουλος, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους “μπλε”, παρότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες ίδιας κατηγορίας.

Φέτος πραγματοποίησε σούπερ αγωνιστική περίοδο και οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ότι τον ήθελαν πολύ, οπότε αυτός ο παράγοντας τον έκανε να νιώσει άνετα. Ωστόσο, δεν βρήκε μία πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας και βλέπει τον Διαγόρα ως ένα καλό “πάτημα”, για να επαναλάβει την θετική σεζόν του και να διεκδικήσει στο μέλλον το “όνειρό” του με αξιώσεις.

Διαβάστε τις δηλώσεις του ποιοτικού χαφ στο topikonews.gr:

«Αρχικά παρόλο που είχα πολλές προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής επέλεξα τον Διαγόρα, γιατί πέρασα μια εξαιρετική χρονιά και αγωνιστικά και προσωπικά και ακόμα επειδή οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο πολλοί με ήθελαν.

Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να κάνω μια ανάλογη χρονιά σαν την περυσινή και καλύτερη, για να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω και να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Αρβανίτης ξεκίνησε την φετινή χρονιά στον Διαγόρα Βραχνείκων…
Cresta Posts Box by CP