Γιάννης Βουρλούμης: «Νιώθω καλά και συνεχίζω»

0

Μετά από την περιπέτεια του τραυματισμού του ο πολύπειρος χαφ Γιάννης Βουρλούμης μίλησε αποκλειστικά στο topikonews για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από 15μηνη απουσία και δήλωσε τα εξής:«Αισθάνθηκα πολύ ωραία που ξαναέπαιξα επίσημο παιχνίδι μετά από 15 μήνες .Είμαι καλά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ήθελα να μπω πάλι να παίξω, όταν θα ένιωθα έτοιμος και ψυχολογικά. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραυματισμό το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Πλέον νιώθω πολύ καλά και έτοιμος σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις δει το πόδι σου να κρέμεται και μετά να παίζεις ξανά. Όμως από μικρός πάντα ήμουν με μια μπάλα συνέχεια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Είναι κάτι που αγαπάω πολύ και την περίμενα πως και πως αυτή την στιγμή. Με στήριξε πολύ η οικογένεια μου και ήθελαν να ξαναπαίξω. Ευχαριστώ πολύ τον Εθνικό Σαγείκων για την στήριξη του και ειδικά τον Κώστα Μπατέλο.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μετά από το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών στο συναρπαστικό…
Cresta Posts Box by CP