Γιάννης Χουλιαράς: “Εκεί θα κριθεί ο 3ος τελικός με το Ληξούρι”

0
Ο Γιάννης Χουλιαράς εξαργύρωσε την σπουδαία περυσινή σεζόν, που πραγματοποίησε με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και ως πρώτος σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑ-Η πήρε μεταγραφή για την Κεφαλονιά.

Μια χαρά τα πηγαίνει και φέτος όμως, στην ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου και αποτελεί σημαντικό στέλεχος στην προσπάθεια που καταβάλλει ο ΑΣΚ, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 και παράλληλα την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ο πατρινός γκαρντ μίλησε στο topikonews.gr λίγες ώρες προτού ανοίξει η αυλαία στον 3ο και τελευταίο τελικό της Α1 ΕΣΚΑ-Η, για να μάθουμε αν η Κεφαλονιά ή το Ληξούρι θα πάρει τον τίτλο:

«Το ματς θα κριθεί στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Σίγουρα και στο ποιος θα το θέλει περισσότερο και θα δείξει μεγαλύτερη διάθεση και ψυχραιμία.

Η ψυχολογία της ομάδας μου είναι πολύ καλή. Μετά από 20 μέρες αγωνιστικής απραξίας, βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό στους τελικούς με το Ληξούρι και θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι για τον 3ο και τελευταίο τελικό.

Ρόλο θα παίξει και η έδρα μας, αφού περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να μας δώσει έξτρα ώβηση, ώστε να πάρουμε την νίκη και το πρωτάθλημα.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δόξα Χαλανδρίτσας και Νίκος Σταθόπουλος δεν θα πορευτούν μαζί από…
Cresta Posts Box by CP