Για 2η συνεχή φορά στον τελικό ο Ατρόμητος, πέρασε και ο Κεραυνός

0

Πραγματοποιήθηκε χτες η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και στον τελικό θα δώσουν το παρών Ατρόμητος Πατρών και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ωστόσο μόνο ένας θα χαμογελάσει στο τέλος και θα σηκώσει την κούπα.

Ο Ατρόμητος για 2η διαδοχική φορά θα λάβει μέρος στον τελικό του θεσμού, καθότι πέρυσι είχε χάσει το τρόπαιο από τον Άρη Πατρών και θα επιδιώξει να το κατακτήσει φέτος. Οι “πορτοκαλί” απέκλεισαν με 2-1 τον Εθνικό Σαγείκων στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαγιάς, χάρη σε τέρματα των Μανθόπουλου και Αναγνώστου, με τους “πολεμιστές” να μειώνουν στο 70′, με τον Ανδρεόπουλο.

Στον έτερο ημιτελικό ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου υπερκέρασε το εμπόδιο της Παναχαϊκής Κ20 με 1-0, με “δράστη” τον Παναγιώτη Καραχανίδη, που βρήκε δίχτυα στο 63′ και έστειλε την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη στον τελικό. Πέρυσι ο Κεραυνός πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία και θέλει φέτος να σηκώσει την κούπα του Κυπέλλου, για να ντουμπλάρει ιδανικά τις 2 τελευταίες σεζόν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων, που πραγματοποιείται σήμερα συμμετέχει και…
Cresta Posts Box by CP