Γιώργος Κατριμπούζας: “Για εμάς δεν είναι έκπληξη η πορεία μας”

0

Ο Γιώργος Κατριμπούζας τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Τριταιϊκό, με “γεμάτες” σεζόν και καλές εμφανίσεις και στην φετινή “τρελή” τροχιά των “ερυθρόλευκων” έχει βάλει το λιθαράκι του, ώστε η ομάδα να βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, έπειτα από 24 αγωνιστικές.

Ο μέσος της ομάδας των Βύρωνα Καραβία και Χρήστου Ακαρέπη μίλησε στο topikonews.gr για τα όσα έχει καταφέρει ο Τριταιϊκός και για το που οφείλεται η εν λόγω επιτυχία, αφού είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει ηττηθεί φέτος στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΑ.

Γιώργο φέτος έχετε «σπάσει» κάθε ρεκόρ με την πορεία που κάνει ο Τριταιϊκός. Που οφείλεται η επιτυχία σας;

Γ.Κ.: «Η πορεία μας φέτος είναι καταπληκτική. Για εμάς δεν είναι έκπληξη, γιατί ξέραμε ότι έχουμε δυνατότητες. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί κάποια παιδιά, ενισχυθήκαμε το καλοκαίρι και με παίκτες που χρειαζόμασταν και έτσι βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.

Το σημαντικό είναι ότι είμαστε παρέα, εντός και εκτός γηπέδου και το κλίμα είναι οικογενειακό. Οι προπονητές μας Βύρωνας Καραβίας και Χρήστος Ακαρέπης μας στηρίζουν αγωνιστικά και ψυχολογικά και κάποιοι άνθρωποι της διοίκησης μας παρέχουν όσα χρειαζόμαστε.»

Πώς κρίνεις το επίπεδο στον όμιλό σας;

Γ.Κ.: «Ο πρώτος όμιλος είναι δυνατός και το βλέπουμε κάθε αγωνιστική. Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και το δείχνει η βαθμολογία, με πέντε έξι ομάδες να μάχονται για την άνοδο και άλλες τόσες να σώσουν την κατηγορία. Μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό.»

Μαζί με την ομάδα και η προσωπική σου απόδοση είναι σταθερή. Έχει πετύχει κάποια σημαντικά γκολ και είσαι σημαντικός παράγοντας στο ρόστερ.

Γ.Κ.: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσωπική μου απόδοση, αλλά ότι έχω καταφέρει είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, αλλά και προπονητών. Όλοι μαζί είμαστε ομάδα και όλοι έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας, για να είμαστε πρώτοι και χωρίς ήττα. Αυτό είναι το σημαντικό το ότι καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας σαν Τριταιϊκός.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται το Σάββατο (24/3-16:30) η Α΄ΕΠΣΑ κατηγορία με το 25ο…
Cresta Posts Box by CP