Γιώργος Λάτσης: “Να επιστρέψει η Θύελλα εκεί που ανήκει”

0

Ο Γιώργος Λάτσης πραγματοποιεί ικανοποιητική σεζόν ως ώρας με τα χρώματα της Θύελλας Πατρών, που φιγουράρει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Μιλώντας στο www.topikonews.gr αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία των “κυανόλευκων”, αλλά και στον στόχο που έχουν θέσει για επάνοδο στην Α’ κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάτσης:

“Ξεκινήσαμε με στόχο την Α΄κατηγορία, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους η ομάδα βρέθηκε στην Β’. Τα παιδιά που ήταν εκεί δεν θέλησαν να αποχωρήσουν και έδειξαν πως θέλουν να βοηθήσουν την Θύελλα, για να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία. Είναι μία ομάδα με ιστορία και αξίζει να βρίσκεται ψηλά.

Στόχος μας είναι η άνοδος και το πρωτάθλημα. Αυτό σιγά σιγά βγαίνει και στο γήπεδο. Η ομάδα αποτελείται από νεαρά παιδιά και από κάποιους έμπειρους, που βοηθούν εμάς τους νέους παίκτες. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά είναι κρίμα με τέτοιο υλικό και αξιόλογες εγκαταστάσεις να αγωνίζεται η Θύελλα στα τοπικά πρωταθλήματα.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγες ώρες έπεσε η αυλαία στην 4η στροφή…
Cresta Posts Box by CP