Γυναικείο ποδόσφαιρο: Σούπερ Ατρόμητος- γκίνια για Ίκαρο Πετρωτού

0

Ατρόμητος Ζαρουχλείκων

Άλλη μία νίκη με καταπληκτική εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Τάκη Γιαννιώτη, που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην Β’ Εθνική και τα πηγαίνει περίφημα. Νέο «θύμα» της ήταν οι Απολλωνίδες Ερέτριας, τις οποίες συνέτριψαν με 4-0. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Σταυροπούλου (25’, 33’) και Ράθωση (49’, 55’).

Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Αραπάκου, Πετράτου (11’ Γκοτσούλια), Καλτσανά, Τσώνη, Γεωργίου, Τσάνη, Βασιλακοπούλου, Στυλιανίδη, Ράθωση, Σταυροπούλου (63’ Νιφόρα), Παραστατίδη (81’ Σκόνδρα)

Ίκαρος Πετρωτού

Άτυχος στάθηκε ο Ίκαρος Πετρωτού, που αντιμετώπισε τον Πανηλειακό στο «Α.Κάνιστρας» και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 53’, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 2-2, με την Προκόπη να αστοχεί σε πέναλτι στο 85’, χάνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά και να χαρίσει την παρθενική νίκη στην ομάδα της. Η Αλεβίζουν σκόραρε εις διπλούν στο 60’ και στο 75’ και αναδείχθηκε η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ματς. Επόμενο ματς για τον Ίκαρο με το Μεσολόγγι εντός έδρας στις 7/2.

Η σύνθεση του Ίκαρου:

Γιοχάλα, Καλημέρη, Αρβανιτάκη, Μήλα, Μαυρίλα, Κουλουμπή, Καρφάκη, Προκόπη, Κουτσοκώστα, Αλεβίζου, Γαλάνη (80’ Χρυσανθακοπούλου)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Γιάνναρης αποχώρησε από τον Τριταιϊκό, έπειτα από προσωπική…
Cresta Posts Box by CP