Γ.Αλεξανδρόπουλος: “Ο Φωστήρας είναι μια οικογένεια”

0

Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του Φωστήρα Οβρυάς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αλεξανδρόπουλο και έτσι ο ελπιδοφόρος τεχνικός θα συνεχίσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Αλεξανδρόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες τον Φωστήρα, που ποντάρουν πολλά πάνω στις ικανότητες του Καλαματιανού τεχνικού.

Ο Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο topikonews.gr για την χρονιά που πέρασε στις τάξεις των “κουκουβάγιων” και τόνισε τα εξής:

“Πρέπει να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας, αφού φέτος προσπάθησαν πολύ, παρότι είναι ερασιτέχνες και παρότι τους πιέσαμε αρκετά. Ανταποκρίθηκαν όμως και αυτό είναι ευχάριστο. Ο αρχικός στόχος που είχαμε επετεύχθη. Δηλαδή το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Βέβαια μπορούσαμε παραπάνω πράγματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Φωστήρας είναι οικογένεια και έτσι θα πορευτούμε και φέτος. Θέλουμε χρόνο με το χρόνο να βάζουμε ένα λιθαράκι, έτσι ώστε κάποια στιγμή η ομάδα να είναι έτοιμη και να κάνει βήματα μπροστά.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του…
Cresta Posts Box by CP