Δάφνη Πατρών- Αστραπή ΑΟΨ 0-1: Το φιλμ του αγώνα και οι συνθέσεις

0
Μεγάλη νίκη σημείωσε η Αστραπή Ψαροφαϊου στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της Γ΄ΕΠΣΑ, αφού επιβλήθηκε με 1-0 επί της Δάφνης Πατρών.

Το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Γιαννόπουλος με κεφαλιά στο 20′, έπειτα από σέντρα του Σπηλιόπουλου, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά στην φάση.

Το ΦΙΛΜ της αναμέτρησης:

20’ 0-1: Κενό από τα αριστέρα, σέντρα του Σπηλιόπουλου και ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δάφνης.

33’: Λάθος στην άμυνα της Αστραπής, αλλά ο Σπρίντζος δεν καταφέρνει να νικήσει τον Δημόπουλο.

42’: Μεγάλη φάση για την Δάφνη με κεφαλιά, απόκρουση Δημόπουλο και κακό τελείωμα στην επαναφορά.

52’: Ο Χρυσικός θα κάνει σουτ για την Δάφνη, αλλά η μπάλα δεν βρίσκει τον στόχο.

83’: Ευκαιρία της Αστραπής για το 0-2 και μεγάλη επέμβαση του Πολυδωρόπουλου.

Οι συνθέσεις…

ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Μανωλίδης): Πολυδωρόπουλος, Λάμπρου, Τσάμης, Κραβαριώτης, Φραντζής, Γιαννακόπουλος (76’ Μητρόπουλος), Διαμαντόπουλος (54’ Παπαδόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (71’ Προδρομίτης), Λώλος (54’ Χριστοφοράτος), Σπρίντζος, Χρυσικός.

ΑΣΤΡΑΠΗ (Γιώργος Νικολακόπουλος): Δημόπουλος, Νικολακόπουλος Ι., Σαραντόπουλος, Γεωργαντόπουλος (77’ Ανδρεόπουλος), Λιόσης, Λαγκαδινός, Ρουντζαμάνης (86’ Σακαμπέτης), Κουρινός, Σπηλιόπουλος (82’ Γεροντίνης), Γιαννόπουλος (88’ Φίκαρης), Νικολακόπουλος Α.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Γενική συνέλευση των μελών του Ηρακλή Πατρών θα πραγματοποιηθεί την…
Cresta Posts Box by CP