Δήμας και Καταβάτης “καθάρισαν” για την Νίκη

0

Η Νίκη Προαστείου ήταν πιο αποφασιστική στο παιχνίδι με την Θύελλα Πατρών και πήρε δίκαιη νίκη με 2-0, πιάνοντας τον Κεραυνό στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ιωσήφ Δήμας στο 66΄και Διονύσης Καταβάτης στο 77΄ χάρισαν την 2η σερί νίκη στην ομάδα των Πατρώνη και Ράντου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Η Θύελλα δεν κατάφερε να περάσει στην κορυφή, αφού ο Πανμοβριακός ηττήθηκε από τον Πήγασο, αλλά παραμένει στην 2η θέση και στο -2 από την κορυφή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΝΙΚΗ ΠΡ. (Ν. Πατρώνης – Χ. Ράντος): Δημόπουλος, Πολύδωρος, Κατσάς, Ξύδης, Χαλκιόπουλος, Λίλας, Χριστοδουλόπουλος (56΄Καϊμακάς), Διαμαντόπουλος, Βέρρας (55΄Αυγέρης), Καταβάτης, Δήμας (86΄ Μουστάκας)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Γερολυμάτος): Καράγιωργας, Μαρκόπουλος, Θεοδοσόπουλος (80΄ Αλεξόπουλος), Μασούρας, Δασουράς, Παναγιωτόπουλος, Βλασόπουλος (49΄ λ.τ. Παπαδημητρακόπουλος), Κούσουλας, Κουνάβης, Σουρανής, Λαζανάς

Φωτογραφία: axaisoccer

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε το Λιμνοχώρι στο ντέρμπι της Δυτικής…
Cresta Posts Box by CP