Δαβουρλής και Πανιώνιος/Αχιλλέας για το κυνήγι της ανόδου (pre-game του ντέρμπι)

0

Η Β’ κατηγορία συνεχίζεται σήμερα με το 2ο κομμάτι του φετινού παζλ της και από το σαββατιάτικο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Δαβουρλή Κ’ 92 και Πανιώνιο/Αχιλλέα, που αφορά τον 2ο όμιλο και τα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας.

Όποια ομάδα καταφέρει να αποσπάσει το «τρίποντο» θα παραμείνει σε απόσταση βολής από τον 2ο Αχαιό Σαραβαλίου, που έχει το προβάδισμα, για να ανέβει στην Α’ κατηγορία, ενώ σε ενδεχόμενο ισοπαλίας καμία από τις δύο ομάδες δεν θα μείνει ικανοποιημένη, παρά μόνο το συγκρότημα του Σαραβαλίου, που με νίκη αύριο κόντρα στο Πάτραι/Ατρόμητο Ζαρ. θα ανοίξει και άλλο την ψαλίδα.

Πάμε να δούμε το pre-game της αναμέτρησης:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ’ 92-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Γήπεδο: Προαστείου

Ώρα: 15.30

Διαιτητής: Τιμολέων

Βαθμολογία: 3ος ο Δαβουρλής/ 4ος ο Πανιώνιος/Αχ.

Βαθμοί: 35 Δαβουρλής/ 34 Πανιώνιος/Αχ.

Εντός ο Δαβουρλής: 7-2-1

Εκτός ο Πανιώνιος/Αχ.: 4-1-3

Τι έκαναν την περασμένη αγωνιστική: Ο Δαβουρλής ήττα με Πολύτεκνο/Ο Πανιώνιος ισοπαλία με Αχαιό

Τι έγινε στον 1ο γύρο: Νίκη του Πανιώνιου/Αχιλλέα με 2-0 (Σαχίνι, Δεπούντης)

Εκτίμηση: Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν χωράνε προγνωστικά. Λογικά η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάντως, δύσκολα προβλέπω ισοπαλία, αφού κάποια στιγμή αναγκαστικά θα ρισκάρουν αμφότεροι, αφού δε βολεύονται σε ενδεχόμενη ισοπαλία, καθότι θα μείνουν αρκετά πίσω από τον Αχαιό.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Α’ κατηγορία συνεχίζεται σήμερα και από το πρόγραμμα δεσπόζουν…
Cresta Posts Box by CP