Δαβουρλής-Πανιώνιος/Αχιλλέας 1-3: Ως το τέλος για την άνοδο ο Πανιώνιος/Αχιλλέας

0

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Δαβουρλή Κ’ 92 πέτυχε ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, αφού επιβλήθηκε με 3-1 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από τον Αχαιό Σαραβαλίου, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο (αγωνίζεται σήμερα με την Πάτρα 2005).

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη και προηγήθηκαν με το καλημέρα (3’), χάρη σε τέρμα του Παναγιωτόπουλου. Στο 8’ τραυματίστηκε ο Νεκτάριος Ανδριέλος (θλάση στους προσαγωγούς) και αντικαταστάθηκε από τον Μπαρδούτσο, ενώ στο 29’ αποβλήθηκαν οι Βάρρας και Μπαρδούσης. Στο 54’ ο αρχηγός Νίκος Μάγκος έκανε το 0-2 και στο 84’ ο Σαχίνης τέλειωσε την δουλειά για την ομάδα της Αγυιάς, με τον Δαβουρλή να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 91’, με τον Σαρρή.

Με το «τρίποντο» αυτό το σύνολο του Αλέκου Ψαλτάκη απέδειξε πως έχει τα φόντα, έτσι ώστε να διεκδικήσει την άνοδο επί ίσοις όροις. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πανιώνιος/Αχιλλέας έχει να ηττηθεί από την 9η αγωνιστική.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Δαβουρλής: Καλέντζης, Φλωρόπουλος (61΄ Δημόπουλος), Σμπόρας, Μανούσος, Σαρρής, Βάρρας, Λαζαρίδης (68΄ Δημητρίου), Πρέμπτος, Βέρρας, Κούστας, Τσότρας (46΄ Λιμάτσι)

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δίπλας, Παναγιώτου, Μάγκος (67΄ Σαχίνης), Παναγιωτόπουλος, Βλαχάκης, Δημητρόπουλος, Ανδριέλος (8΄ λ.τ. Μπαρδούτσος), Μπαρδούσης, Βετούλας, Δεπούντης (84΄ Μπαρλής)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλες μάχες είχαμε στην 21η στροφή της Α’ κατηγορίας και…
Cresta Posts Box by CP