Δεν «Χ»άρηκε κανένας

0

Πανιώνιος/Αχιλλέας και Αετός Πατρών μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις, σε ένα «χορταστικό» ματς, το οποίο είχε 4 τέρματα (2-2).

Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν, αφού αμφότεροι ήθελαν το «τρίποντο», για να παραμείνουν σε στενή επαφή με τις πρώτες θέσεις και έχασαν έδαφος, συνεχίζοντας την συγκατοίκηση στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας πήρε κεφάλι στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Δεπούντη στο 14’, αλλά ο Μαραγκός σκόραρε εις διπλούν (50’ και 54’) και ανέτρεψε τα δεδομένα για τον Αετό. Την τελευταία απάντηση την έδωσε ο Μπαρλής, που βρήκε δίχτυα στο 80’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη ισοπαλία ήταν η 3η συνολικά στον πρώτο γύρο και για τις 2 ομάδες.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος/Αχιλλέας (Ψαλτάκης): Δίπλας, Δημητρόπουλος, Π.Μπαρδούτσος, Βλαχάκης, Α.Μπαρδούτσος (46’ Σαχίνι), Γιαννόπουλος, Δεπούντης, Βετούλας, Μάγκος (86’ Σπύρου), Μπαρλής, Ευαγγέλου (44’ λ.τ. Ανδριέλος)

Αετός (Νικολάου): Χ.Ντούλιας, Ασκούνης, Γκλαβάς, Χασάλα, Καλλιβωκάς, Βακτριτζόγλου, Καρέλης, Γιαννούχος, Ρουντζαμάνης, Μαραγκός (80’ Παπανίκος), Παναγάκης (72’ Καπετανάκος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη και συνάμα δύσκολη νίκη σημείωσε η Νίκη Προαστείου κόντρα…
Cresta Posts Box by CP