Δημήτρης Λυμπέρης:”Η Ακράτα έδειξε ότι με ήθελε”

0

Ο Δημήτρης Λυμπέρης δεν άργησε να βρει την επόμενη μπασκετική στέγη του, αφού μετά από όσα δυσάρεστα συνέβησαν με την διάλυση του Αίολου Αστακού, ο έμπειρος παίκτης είχε μείνει ελεύθερος.

Τελικά σήμερα το πρωί έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της Ακράτας και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Παναγιώτη Ζωντού, με σκοπό να προσφέρει λύσεις στην φετινή απαιτητική και δύσκολη Γ΄Εθνική. Ο Λυμπέρης μίλησε στο topikonews για την μεταγραφή του στην ομάδα της Αιγιαλείας και τόνισε τα εξής:

“Με την Ακράτα λίγο έλειψε να συνεργαστούμε και προτού συμφωνήσω με τον Αίολο Αστακού. Η διοίκηση μου είχε δείξει ότι με θέλει στην ομάδα και το ίδιο έκανε και τώρα, οπότε μου ήταν εύκολο να αποφασίσω το που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Στην ομάδα υπάρχουν δύο καλοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες μου οι Βεσκούκης και Θανόπουλος, που θα με βοηθήσουν να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και αυτό το γεγονός έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στο να υπογράψω στην Ακράτα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας στην φετινή Γ΄Εθνική και προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα Καμίνια πήραν μεγάλη νίκη επί του Σταροχωρίου στο γήπεδο…
Cresta Posts Box by CP