Δημήτρης Λυμπέρης: «Για αυτό επέλεξα τον Έσπερο»

0

Ο Δημήτρης Λυμπέρης συμφώνησε με τη διοίκηση του Έσπερου ΑΟΠΑ χτες το μεσημέρι και μαζί με τον έτερο πατρινό Γιάννη Θανόπουλο θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Σπύρου Γκοργκόλη στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ την φετινή σεζόν πραγματοποίησε μεστή σεζόν με τα χρώματα του Κεραυνού Αιγίου, όντας πρώτος στα τρίποντα στην Γ΄Εθνική και στον Νότιο Όμιλο με 64 εύστοχες προσπάθειες από τα 6.75.

Ο Λυμπέρης γνωρίζει τα λημέρια της Αλεξιώτισσας, αφού αγωνίστηκε στον Έσπερο τη σεζόν 2013/15 και γενικότερα έχει παραστάσεις από Α1 και Α2 Εθνική με τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα μετάσχει σε ομάδα Β’ Εθνικής. Επίσης, ο έμπειρος παίκτης έχει κερδίσει άνοδο σε όλες τις κατηγορίες και αυτό είναι ένα στοιχείο που μόνο απαρατήρητο δεν περνά και αποδεικνύει την αξία του.

Ο Δημήτρης Λυμπέρης μίλησε στο topikonews.gr για την επιστροφή του στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τόνισε τα εξής:

«Μου άρεσε ο τρόπος σκέψης της ομάδας και το πλάνο που έχει για φέτος. Δηλαδή να «χτίσει» μία ομάδα, η οποία θα στηριχτεί σε πατρινόπουλα και πατρινό προπονητή. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, γιατί η Β΄Εθνική είναι μία δυνατή κατηγορία, αλλά εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και όλοι θα δώσουμε αυτό που μπορούμε.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάννης Ζερδεβάς αντικατέστησε τον Κώστα Τσιπιανίτη στον πάγκο του…
Cresta Posts Box by CP