Διαγόρας-Ατρόμητος 3-1: Του έχει πάρει τον «αέρα»

0

Ο Διαγόρας Βραχνείκων έριξε στο καναβάτσο τον Ατρόμητο Πατρών με 3-1 και τον ανάγκασε σε ήττα, έπειτα από 14 συνεχείς νίκες, με τελευταία αποτυχία το «διπλό» της ομάδας του Χρήστου Καραπίτσου στα Ζαρουχλέικα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το ντέρμπι και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Γιάννη Σπανό, που δε λάθεψε από τα 11 βήματα και νίκησε τον Σουτζόγλου στο 6ο λεπτό. Στο 30΄ο Μούτσα με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ατρόμητο και στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο Τσάκωνας και την θέση του πήρε ο Βεντουρής. Στο 35’ ο «συνήθης ύποπτος» Γ.Σπανός σκόραρε για δεύτερη φορά και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «μωβ».

Στο 62’ ο Λαθύρης έκανε το 3-1 και στο 65’ αποβλήθηκε ο Βεντουρής, που ανέτρεψε τον Μούτσα εντός περιοχής και ήταν τελευταίος παίκτης. Στο 67’ ο Γάτσος κάθισε κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε το πέναλτι του Τσάλτα, κλέβοντας την παράσταση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Διαγόρας (Καραπίτσος): Τσάκωνας (26’ λ.τ. Βεντουρής), Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Σανδραβέλης, Μπινιέρης, Τζίφας, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαθύρης, Φωτόπουλος (66’ Γάτσος), Σπανός (80’ Παναγόπουλος)

Ατρόμητος (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ζήσι, Μανθόπουλος, Γιαννόπουλος (46’Μολφέτας), Ασημακόπουλος (73’ Γκότσης), Παπαγεωργίου, Ρουγκάλας (79’ Μπελεζάκης), Τσιάτο, Τσάλτας, Μούτσα, Αναγνώστου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Λιμνοχώρι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον Απόλλων…
Cresta Posts Box by CP