Διαγόρας Βραχν.- Κεραυνός Α.Β. 0-1: Ο Παπαχριστόπουλος “τίναξε” το πρωτάθλημα

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πέτυχε μεγάλο “διπλό” στην έδρα του Διαγόρα Βραχνείκων με 1-0 και πλέον το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας παίρνει άλλη τροπή, με την ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά να μειώνει στον πόντο από την κορυφή και τον Πανμοβριακό να απέχει 2 πόντους από τον Διαγόρα.

Ο Παπαχριστόπουλος κέρδισε πέναλτι στο 90′, το εκτέλεσε ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα και παρότι νικήθηκε από τον Πάγκαλο, πήρε το ριμπάουντ και παραβίασε την εστία των γηπεδούχων, βάζοντας “φωτιά” στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 44′ σε κεφαλιά του Νίκου Δασουρά.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πατρώνης Θ.): Πάγκαλος, Μπινιέρης, Νικολακόπουλος, Τρίγκας, Σανδραβέλης, Δασουράς, Βαβάτσικος, Μιχαηλίδης (71′ Χριστόπουλος), Κανελλόπουλος, Μικελάτος (77΄Αναγνώστου), Ανδρεόπουλος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ασκούνης, Καραχάλιος, Μπαλατής, Βάρρας, Παπαχριστόπουλος, Νάτσης (90΄Ντινόπουλος), Τσιάτο, Μπουλούμπασης, Μπίρης (67′ Κασιώνης), Λάγιος (70′ Μπερτσιάς)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με πανέμορφο γκολ του Ραφαήλ Σκιαδαρέση στο 12ο λεπτό της…
Cresta Posts Box by CP