Διαγόρας Βραχ.-Δόξα Παρ. 5-0: Παραμένει πρώτος με “5άρα”-Τραυματίας ο Γιάνναρης

0

Άνετη νίκη σημείωσε ο πρωτοπόρος Διαγόρας Βραχνείκων, αφού συνέτριψε την Δόξα Παραλίας με 5-0 και παρέμεινε με εμφατικό τρόπο στην κορυφή της Α’ κατηγορίας.

Ο Σπανός σημείωσε χατ τρικ, βρίσκοντας δίχτυα στο 40′, 76′ και 87′ (με πέναλτι), ενώ τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ προσέθεσαν Δασουράς (58′) και Αποσκίτης (90′). Μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των νικητών Κώστα Γιάνναρη, που χτύπησε στο στέρνο στην φάση του πέναλτι που κέρδισε η Δόξα στο 73′.

Ο Σταυριανόπουλος βρήκε με το γόνατο τον Γιάνναρη, εκείνος πονούσε, όμως υπερασπίστηκε την εστία του και έπιασε και το πέναλτι του Σιδέρη, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τελικά υπέστη κάταγμα στο στέρνο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θ,Πατρώνης): Γιάνναρης (76′ λ.τ. Πάγκαλος), Τρίγκας, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Σανδραβέλης, Λεγάτος, Δασουράς, Μαντάς (52′ λ.τ. Αναγνώστου), Βαβάτσικος (46′ Μπινιέρης), Αποσκίτης, Σπανός

ΔΟΞΑ (Χ.Τσίκας): Μπαμπούνης, Τσάλαφος, Δημακόπουλος, Καραπατάκης, Καταρτζόπουλος, Σιδέρης, Ντεμάι, Στουπάκης (65′ Γιαννόπουλος), Σπανός, Σταυριανόπουλος, Παπαδημητρίου (46′ Ορφανίδης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την δεύτερη επιτυχία του στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου…
Cresta Posts Box by CP