Διαγόρας-Πανμοβριακός 1-2: Η νίκη της αγωνιστικής και μάλιστα αφιερωμένη

0

Ο Πανμοβριακός πραγματοποίησε το «μπαμ» στην 23η στροφή της Α’ κατηγορίας, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Διαγόρα Βραχνείκων με 2-1 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, σημειώνοντας την 10η επιτυχία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 35’, με σκόρερ τον Λαθύρη, όμως στην επανάληψη ο Πανμοβριακός ήταν καταιγιστικός. Αρχικά ισοφάρισε στο 55’ με τον Χριστόπουλο και στο 61΄αστόχησε σε πέναλτι με τον Παπουτσή. Ωστόσο, ο δεινός επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» ανέτρεψε την κατάσταση στο 84’ και έδωσε το σπουδαίο «διπλό» στην ομάδα του Ριόλου. Ο Διαγόρας έμεινε μακριά από την κορυφή (9 βαθμούς) και η συγκεκριμένη ήττα σίγουρα στοίχισε στο σύνολο του Χρήστου Καραπίτσου.

διαφ αβραμης

Η ομάδα και η διοίκηση του Πανμοβριακού πανηγύρισαν έξαλλα το “τρίποντο” και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου, Γιάννη Κοτρόζο, που βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά συμμετέχει ουσιαστικά στα δρώμενα του Πανμοβριακού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Διαγόρας (Καραπίτσος): Μούζος, Μπινιέρης, Αμαρίλντο (77’ Τζίφας), Τρίγκας, Λαμπρόπουλος, Σανδραβέλης, Λαζανάς (62’ Φωτόπουλος), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαθύρης, Σπανός

Πανμοβριακός (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Νικολόπουλος, Σπανός (62’ λ.τ. Μητρόπουλος), Αντωνόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Αναγνωστόπουλος (82’ Αμπντουραμάνι), Χριστόπουλος, Γραμματικόπουλος, Παπουτσής, Σπυρόπουλος (46’ Μπακάλης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής εξαιρετικής τροχιάς του Ποσειδώνα Παραλίας, που…
Cresta Posts Box by CP