Δόξα Παραλίας-Πανμοβριακός 2-2: Με το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου

0

Ο Πανμοβριακός Ριόλου δεν κατάφερε να “αποδράσει” με το “διπλό” από την έδρα της Δόξας Παραλίας και “κόλλησε” στο 2-2, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο -4 από τον Διαγόρα Βραχνείκων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′ με τον Σπανό, αλλά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ του Φωτόπουλου (35′, 51′) ανέτρεψαν τα δεδομένα. Ο Πανμοβριακός βρήκε ρυθμό, επέβαλλε το παιχνίδι του και τελικά έφερε το ματς στα ίσια με τον Γραμματικόπουλο στο 74′.

Από την Δόξα ξεχώρισαν οι Φωτόπουλος, Καταρτζόπουλος, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων δέσποσαν οι Σπανός, Αντώνης Λιάκος, Γραμματικόπουλος και Παπαγεωργακόπουλος.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.: Μπαμπούνης, Καταρτζόπουλος (88′ Γιαννόπουλος), Καραπατάκης, Λαζανάς, Βουτσινάς, Οικονομόπουλος (78′ Σιδέρης), Ντεμάι, Παπαδημητρίου (67′ Δημακόπουλος), Σπανός, Σταυριανόπουλος, Φωτόπουλος

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζήγκος, Κάτσενος, Αθανασόπουλος, Μιχαλόπουλος (80΄Νιφορόπουλος), Αντωνόπουλος, Γ.Λιάκος (55′ Μητρόπουλος), Αντ.Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Σπανός, Χριστόπουλος (66′ Παπουτσής)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε σήμερα η αυλαία στην 21η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP