Δόξα Χαλανδρίτσας-Κρίνος 3-1: “Τρίποντο” επιβίωσης για την Δόξα!

0

Την 4η νίκη στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κατέβαλλε χθες το απόγευμα η Δόξα Χαλανδρίτσας, που ήταν ανώτερη από τον Κρίνο και επικράτησε δίκαια με 3-1, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική πνοή.

Ο Πολυζωγόπουλος άνοιξε το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια (2ο λεπτό) και στο 12΄ο Χριστόπουλος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 45΄και πάλι ο Χριστόπουλος σφράγισε την 2η επιτυχία εντός έδρας για την Δόξα, με τον Κρίνο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 86΄, με “δράστη” τον Δημητρόπουλο.

ΔΟΞΑ ΧΑΛ.: Γεωργαντόπουλος, Καπογιαννόπουλος (68΄ Αναγνωστόπουλος), Σταυρόπουλος, Καρμοκόλιας, Γκάντζος, Διαμαντόπουλος, Μπιλιάνης (79΄ Σαββόπουλος), Σπανός (87΄ Γραμματικόπουλος), Πολυζογόπουλος, Μενύχτας, Χριστόπουλος.
ΚΡΙΝΟΣ: Κοκκίνης, Ι. Τζίφας, Μαρσέλης (67΄ Θ.Τζίφας), Ασημακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοφιανός, Χοτζάι, Νικόλας, Τζελάι (74΄ Αμαρίλντο), Βαγγελάτος, Γιάννης (84΄ Δημητρόπουλος).
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Θανάσης Παπουτσής τα έκανε όλα στο δύσκολο εκτός έδρας…
Cresta Posts Box by CP